Colțul constănțeanului supărat

262
2
Laurențiu Dima se declară li-beral convins și niciodată n-a văzut cu ochi buni alăturarea partidului său de suflet pesediștilor. Totuși, a încercat să treacă peste supărarea asta, convins de alți adepți ai ace-luiași partid că PNL nu are forța necesară să câștige, de unul singur, viitoarele alegeri. Chiar și așa, comportamentul mai marilor Opo-ziției din ultima perioadă l-a bulversat atât de tare, încât nu mai știe cu cine va vota. În speranța că vocea lui va fi auzită, recomandă președintelui PNL să-și cumpănească acțiunile, inițiativele și, mai ales, limbajul: "O perioadă, l-am admirat pentru verbul lui. Era cam-panie electorală, luptele erau mari, i-am acceptat și derapajele. Totuși, ca președinte de partid, mi-aș dori să fie mai echilibrat, să renunțe la tot felul de chestii pompieristice și improvizate. Dacă-l acuză pe Traian Băsescu de limbaj nepotrivit, de ce nu-și cântărește cuvintele și azvârle vorbe otrăvite, mai ales la nervi, în toate direcțiile? Dacă acuză Puterea de inconsecvență, Opoziția cum este? Uitați-vă la circul cu demisia din Parlament și sigur o să-mi dați dreptate".

Alt fel de demisie…

Atâta vreme cât numărătoarea inversă oficială a alegerilor a început, cititorul nostru nu înțelege de ce liberalii lui sunt atât de disperați și forțează anticipatele. Și-ar fi dorit să nu lase impresia că profită de presiunea străzii și să revină cu picioarele pe pământ, să demonstreze, în perioada oricum foarte scurtă care a mai rămas până la scrutinul electoral că sunt altfel, că au un program de guvernare credibil, pe care să-l prezinte de dimineața până seara, astfel încât și nea Ion să știe ce-l așteaptă, pe bune, dacă vor veni alții la Putere: "Ce fac ei acum se cheamă un ghiveci fără sare, fără gust. Se duc cu pâra la UE, cică demisionează, dar în realitate nu demisionează, cică fac grevă… Bag seama că au inventat un alt fel de demisie, ceva de genul cu prezență redusă. Accept că PDL-ul e în comă, însă nu-mi place nici cum se comportă PNL. Nu degeaba oamenii care demonstrează nu aclamă niciun liberal, niciun uselist... Din păcate, și ei, ca și pedeliștii, trec peste vocea străzii. Îi interesează doar ciolanul, foloasele, altfel demisionau ca la carte și punct".

Bărbatul consideră că prin joaca de-a demisia și de-a greva, liberalii i-au înșelat așteptările, motiv pentru care se tot întreabă: "Eu cu vine votez?".

Comentează știrea

Ampoitza
2 februarie 2012
penelist maroniu

Mai,matali nu esti PNL-ist-puti de departe a "maroniu".

Udrea
2 februarie 2012
Hai sa mori tu!

Este exact ce comentau pe la televiziuni PDL-istii , simtind cum se duce dracului coalitia si partidul lor... Ori esti angajat la ziar (oi fi Tita Calin ?!?), ori esti Bosanceanu ... Hai sictir cu propunerile tale !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.308 secunde