Colțul constănțeanului supărat

348
"Nu pot să mă abțin și să nu comentez situațiile în care unii oameni chiar se trezesc vorbind, fără niciun argument, când se pune problema eficienței repartitoarelor pentru căldură. E momentul cel mai bun să se reia acest subiect, pentru că mai e un pic și vine frigul. Și decât să ne plângem aiurea, mai bine ne interesăm și vorbim argumentat"- este de părere Lavinia Suciu.


Locuiește la bloc și dispune de repartitoare chiar de când s-a declanșat "moda asta". În ceea ce privește disputele pe seama lor, consideră că acestea se datorează, în covârșitoarea lor majoritate, lipsei de edu-cație a multor beneficiari. A folosit robinetele exact așa cum scrie în instrucțiuni și a fost foarte mulțumită de economiile realizate, factura fiindu-i serios micșorată. De aceea, este foarte deranjată de comentariile unor vecini care nu par interesați de folosirea corectă a aparatelor: "Le place să se plângă pe la toate colțurile că nu sunt bune, c-o fi, c-o păți, că au fost păcăliți la drumul mare, tot felul de motive fără acoperire, dar nu pun mâna să citească măcar cartea tehnică, e plină de instrucțiuni interesante. În plus, refuză să plătească reparații ca să nu avem pierderi pe coloane sau la subsol, la reabilitarea termică s-au împotrivit până n-au avut încotro și au cedat până la urmă. Sunt extrem de supărată și pe ei, dar și pe primărie, pentru că ne-au făcut cea mai mare gigacalorie din țară!".

O altă supărare a cititoarei noastre este avertismentul "unei minorități din bloc, oameni ce refuză repartitoarele în continuare, precum că vor închide robinetul de la subsol, indiferent de temperatura externă. Cred că pentru a proceda așa, legea trebuie să oblige asociațiile să ia asemenea hotărâri în adunarea generală, nu după cum vor doar unii. Să-i vedem atunci!".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Ce să cumperi mai des din supermarket
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Conserve pentru iarnă
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Calendar
Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Vinovații fără vină...
Pagina a fost generata in 1.5334 secunde