Colțul constănțeanului supărat

168
"Sunt foarte supărată, mai mare râsul, suntem singurul bloc neizo-lat din zonă pentru că președintele asociației nu se implică din simplul motiv că locuiește în altă parte, nici măcar apartamentul lui nu face parte din asociația noastră. Foarte puțini l-au văzut la față, iar administratorul nu are putere de decizie și nici drept de semnătură. A găsit omul câteva firme ca să facă licitație, dar președintele era în concediu, iar când s-a întors, știți cum sunt oamenii, s-a uitat subiectul, iar noi o să plătim căldura cât nu face… Colac peste pupăză, nici nu recunoaște nimic, tot nouă ne impută că nu ne hotărâm, că nu poate el să ia decizii în locul nostru. Vrem să-l dăm jos, dar mingea e tot la el, că el convoacă adunările generale… Sunt abonată la ziarul dumneavoastră și m-am gândit că ne puteți ajuta să ieșim din încurcătura asta civilizat, fără scandal, suntem și în post… Cu mulțumiri, Ela Codruț".

Vă ajută legea!

Locatarii ar trebui să știe că, potrivit legii, președintele chiar trebuie să facă parte din asociația pe care o reprezintă. Așadar, dincolo de celelalte nemulțumiri, această condiție legală este un motiv suficient pentru a-i cere să cedeze locul unei persoane din asociația dumneavoastră. Mai departe, este treaba asociației să găsească omul care să reprezinte cu adevărat interesele oamenilor și, mai ales, să fie de găsit ori de câte ori este nevoie de implicarea sau chiar de părerea sa. 

Pe de altă parte, chiar dacă ar face parte din asociația pe care o reprezintă, orice președinte poate fi înlocuit de locatarii nemulțumiți de activitatea sa, în cadrul unei adunări generale și cu îndeplinirea condițiilor cerute de Legea nr. 230 din 2007. Dacă se folosesc pârghiile prevăzute de lege, iar acuzele pot fi și dovedite, astfel de mișcări se pot face în condiții civilizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.2082 secunde