Colțul constănțeanului supărat

149
1
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup19fb-1392836453.jpg

Articole de la același autor

"Am trăit s-o văd și pe asta: să nu-mi schimbe un miniaspirator în garanție pe motiv că nu am păstrat ambalajul original, o cutie care oricum era murdară, ondulată, le-o fi căzut pe jos, oricum arăta jalnic, nici pentru cartofi n-aș fi păstrat-o. Chestia asta mi se pare exagerată, fără nicio legătură cu subiectul. Am făcut mare scandal și, până la urmă, de frică să nu le aduc televiziunea pe cap, mi-au schimbat obiectul. Le-am reproșat că sunt amabili numai când cumpără omul, dacă e să se returneze ceva, se schimbă la 180 de grade și m-au acuzat că n-am transportat eu cum trebuie aspiratorul. O prietenă mi-a reproșat că am făcut scandal degeaba, legea le-ar da voie să pună condiții. OPC Constanța este de aceeași părere? Cu mulțumiri pentru înțelegere,  C. Dariana".
v v v
Există într-adevăr și comercianți care cer cumpărătorului și ambalajul produsului defect. Potrivit OPC, această practică nu este nici justificată, nici legală și nici nu anulează garanția produsului. 
În schimb, o atenție sporită din partea consumatorilor trebuie acordată și instrucțiunilor de manipulare impuse de producător, căci dacă se probează că aceasta a fost defectuoasă, există riscul pierderii garanției. 


Comentează știrea

maya
20 februarie 2014
garantii

ti-ne ambalajul,indiferent cat de mare este,vreo 2-3 ani cat este garantia,impiedica-te de el,sau fa-l perna si apoi renunta la el???daca locuiesti si intr-o garsoniera mica,este si mai bine!! mintea romanului!!!!

Articole pe aceeași temă

Luni, 20 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Când depui o reclamație la OPC
Pagina a fost generata in 0.5993 secunde