Colțul constănțeanului supărat

161
1
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1400855286.jpg

Articole de la același autor

"Am citit articolul cu parcările și mă declar mulțumită că, măcar teoretic, avem această posibilitate să facem rost de un loc lângă casă, fără bătaie de cap și scandal cu vecinii. Dar, teoria e una… să fim cinstiți, nu în preajma tuturor blocurilor există locuri potrivite pentru așa ceva! Din cauza asta e și bătaie non-stop pe locurile de parcare, pe regula primului venit ș.a.m.d. Fiind vorba despre o situație reală, care nu poate fi schimbată, cred că nu mai trebuie să se dea amenzi pentru parcările incorecte, le-aș zice, nu ilegale, dacă se vede clar și pe teren că nu ai o alternativă legală! Nu sunt pentru haos și nerespectarea legii, dar nici nu poți să amendezi pe cineva că nu respectă legea, dacă tu, autoritate, nu îi pui pe tavă toate condițiile care să-i permită să respecte legea. E un cerc vicios… se știu lucrurile astea și, totuși, nu se iau în seamă!" - este de părere Cornelia Nistor. Femeia este îngrozită la gândul că se apropie deschiderea sezonului estival, că vor veni mulți turiști și în Constanța, iar posibilitatea de a parca în locuri nepermise va fi și mai mare.

Pe de altă parte, cititoarea noastră recomandă amenzi și mai drastice pentru cei care, deși au la dispoziție locuri permise de parcare, pentru a fi mai aproape de destinație, n-au nicio problemă să parcheze "unde vrea mușchii lor!".

Comentează știrea

George
13 iunie 2014
loc de parcare

Mai bine sa se desfinteze tablitele care ocupa spatiul de parcare pentru o masina. Masina respectiva ocupa un alt loc astfel se micsoreza si mai mult spatiile de parcare si asa insuficiente. Asta dupa un calcul aritmetic de clasa a doua. Dar cand aud politicieni ca astfel fluidizeaza ei circulatia si creaza locuri de parcare cand defapt primaria aproba ridicarea de benzinarii peste parcari. Vor sa ne mai prezentam la vot?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Mai 2014
Stire din Eveniment : Pietonii, spaima șoferilor!
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Amenzi pentru pietonii indisciplinați
Pagina a fost generata in 0.6819 secunde