Amenzi pentru pietonii indisciplinați

136
1
Amenzi pentru pietonii indisciplinați - amenzipentrupietoniiindisciplina-1397023848.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni desfășoară o activitate pentru reducerea numărului de accidente rutiere grave, dar și pentru diminuarea cauzelor generatoare de evenimente tragice. Astfel, în ultimele 24 de ore, rutieriștii au dat nu mai puțin de 359 de sancțiuni. 


Cei mai amendați au fost pietonii (277) prinși traversând prin loc nepermis. Aceștia s-au ales cu o amendă de 170 lei. De asemenea, 32 de șoferi au fost sancționați pentru că nu purtau centura de siguranță, iar un alt conducător auto a fost prins în timp ce conducea cu viteză, peste limita legală admisă. 


În plus, rutieriștii au reținut opt permise de conducere, dintre care două pentru șoferii care nu au acordat prioritate altor autovehicule și patru pentru conducătorii auto care nu le-au acordat prioritate pietonilor pe marcajul pietonal. De menționat este și faptul că polițiștii au retras șapte certificate de înmatriculare. 




Comentează știrea

hahahahaha
9 aprilie 2014
bai beleuzilor!

voi sanctionati pietonii, pentru ca stiti ca nu au c---e sa va f--a! De soferi va e tarseala sa va atingeti, ca va b-----c! Sunt stabi. Cate accidente s-au produs dinc auza vitezei excepsive si neacordarii prioritatilor legale si cate din cauza pietonilor? Sau nebunul Dacianei v-s scos la produs, ca pe vremea Impuscatului? E gol bugetul?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Eveniment : Sute de pietoni, amendați de rutieriști
Pagina a fost generata in 0.6062 secunde