Începe să iasă adevărul la iveală? Restaurantul Beirut NU avea autorizație de funcționare

939
4
Începe să iasă adevărul la iveală? Restaurantul Beirut NU avea autorizație de funcționare - incendiurestaurantbeirutbulevard-1397024001.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a făcut, ultima oară, în 2010 un control la restaurantul Beirut, dar și la celelalte două societăți care funcționau în clădire, găsind nereguli serioase la instalațiile electrice și fiind sancționați pentru acest fapt.  Militarii susțin că era obligația patronului să facă un plan de măsuri și să comunice soluțiile. 


"Nu am găsit niciun act de autoritate emis de instituția noastră pentru niciuna dintre firmele care erau acolo. Ei au fost verificați ultima oară în 2010. Au fost găsite nereguli legate de organizarea activității, la instalațiile electrice și au fost aplicate sancțiuni", a precizat colonelul Viorel Jianu, șeful ISU Dobrogea. 


În plus, patronul localului în care și-au pierdut viața cele trei tinere nu și-a înnoit nici autorizația de funcționare pentru 2014. Actele trebuiau să fie depuse până la sfârșitul lunii martie.






Comentează știrea

ogica
9 aprilie 2014
2010 ???

Pai suntem in 2014, ce au facut autoritatile PATRU ANI ? Deci ala sta cu dugheana aia nenorocita gata sa ia foc si nu-l inchide nimeni ????? Patru ani ???? Oare nu trebuie pusi la zid cei care trebuiau sa se ocupe de asta ? Nu trebuie luati la intrebari ? Sunt la fel de manjiti cu sange ca nenorocitul asta de arabitoi, ar trebui sa nu mai puteti dormi noaptea ca ati frecat menta si 3 oameni au murit. Trebuie sa infundati puscaria idiotii draq, nu mai zic de demisie, scuze plus daune la victime. Va urez din tot sufletul sa va prapaditi fix cum s-au dus fetele astea...

2010?
9 aprilie 2014
O remarca, o indignare a unu`i platitor de taxe si impozite

Seful Isu a declarat ca nu au mai efectuat un control din cauza lipsei de personal. Pardon, pai cand ati dat afara (disponibilizare) pe capete in 2011 nu va`ti gandit la lipsa de personal? Va durut capul numai de scaunele voastre si a neamurilor voastre sa ramana intacte, sa nu se atinga de disponibilizarea lor. Pacat de cei de la Operativ care chiar sunt profesionisti, isi fac datoria dar sunt subjugati de aceste specimene puse la conducere pe pile, politic etc. Beirutul este la 200 de metri de Sediul Isu si ei nu au reusit sa faca un control din 2010 ? In buricul targului si ei nu si`au miscat fundul de pe scaun sa faca un control legal. Ce sa inteleg din spusele acestui Sef de la Isu ca toate localurile de pe intreg Bulevad Tomis sunt la fel necontrolate? Sunt tot asa un pericol ? Asta deducem din spusele lui. Demisia domnule sef de la pompieri pentru incopetenta.

Baby
9 aprilie 2014
Turcu

Da mai sunt restaurante in Constanta care nu au actele in regula.Turculetul care are restaurantul in Mamaia la care primarul Mazare se respecta acolo sa vedeti angajati la negru.Barmani,barmanite,ospatari au acoperire.

2010?
9 aprilie 2014
O remarca, o indignare a unu`i platitor de taxe si impozite

http://www.replicaonline.ro/inspectoratul-pentru-situatii-de-urgenta-nu-gaseste-autorizatia-de-securitate-la-incendiu-pentru-restaurantul-beirut-166124/ Restaurantul a fost controlat de ISU acum 4 ani, fiind găsite nereguli la instalația electrică Comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, Viorel Jianu, a declarat, marți, presei că nu există autorizație pentru securitatea la incendiu pentru nici una din cele trei firme care își desfășurau activitatea în clădirea restaurantului Beirut. Ultimul control al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea la restaurantul Beirut, acolo unde săptămâna trecută trei fete au ars de vii, a fost făcut în 2010 când au fost găsite nereguli la instalațiile electrice. Autorizație nu am reușit să găsim în arhivele noastre. Am încercat să mai colaborăm și cu alte instituții care au fost implicate în procesul de autorizare al operatorilor economici pe diferite acte normative care au fost emise dealungul timpului. Nu am reușit să găsim nici un act emis de instituția noastră referitor la nici una dintre firmele care își desfășurau activitatea în locația respectivă. Este un pic mai complicată povestea. Ei au fost verificați ultima dată în 2010. Având în vedere numărul mare de operatori economici care își desfășoară activitatea în județul Constanța, numărul limitat de personal pe care îl avem la nivelul Inspecției de Prevenire, dar și prevederile reglementărilor în vigoare care ne coordonează activitatea de prevenire, noi avem obligația să facem o selecție de obiective care prezintă un anumit risc de incendiu și în situația asta se face un control undeva în jur de cinci ani să ajungem să acoperim aceste obiective. Au fost găsite nereguli legate de organizarea activității, la instalațiile electrice și au fost aplicate sancțiuni, a spus Jianu, comandantul ISU. Tot ei au mai precizat că deținătorii restaurantului aveau obligația să întocmească un plan de măsuri referitor la neregulile constatate de ISU în 2010 și să comunice cum au fost soluționate. Ancheta în cazul Beirut este în plină desfășurare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4027 secunde