Parchetul General explică de ce a preluat ancheta în cazul incendiului de la restaurantul Beirut

209
Parchetul General explică de ce a preluat ancheta în cazul incendiului de la restaurantul Beirut - img11611396772372-1397035027.jpg

Articole de la același autor

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a preluat ancheta privind incendiul produs în restaurantul Beirut din municipiul Constanța, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, din dispoziția procurorului general. 


"Considerentele care au stat la baza preluării au vizat caracterul complex al cauzei, determinat de împrejurările în care s-a produs incendiul și de urmările grave ale acestuia. În vederea finalizării cercetărilor, s-a apreciat că este necesar a se efectua o serie de acte de urmărire penală cu implicarea unor structuri centrale ale altor autorități, fiind necesară și alocarea de resurse logistice suplimentare", au precizat reprezentanții Parchetului General.


Din primele verificări  și actele efectuate a rezultat că, în seara zilei de 5 aprilie 2014, în jurul orelor 22:30, s-a produs un incendiu la imobilul situat în municipiul Constanța, Bulevardul Tomis, având ca urmare decesul a trei tinere, vătămarea corporală a alte două persoane și degradarea, respectiv aducerea în stare de neîntrebuințare a imobilului situat mai sus, în care funcționau trei localuri publice.


Prin ordonanța din data de 6 aprilie 2014, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă. "Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică", au afirmat procurorii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5807 secunde