Colțul constănțeanului supărat

339
1
Colțul constănțeanului supărat - coltcteansup-1403882047.jpg

Articole de la același autor

"Pe mine nu mă încălzește cu nimic că hingherii sunt înnebuniți să prindă câinii maidanezi de pe străzile Constanței și nu reușesc, cu toate că mama, femeie în vârstă, a fost mușcată de un câine vagabond în ditamai Piața Tomis III… Dar eutanasierea nu mi s-a părut niciodată o soluție, nici creștinească, nici civilizată și chiar mă bucur că sunt piedici să se aplice. Plus că am stat de vorbă cu un hingher, care se plângea, săracul, că visează noaptea numai câini agitați, care-și dau duhul la el în curte… Poate că ar trebui să ne punem și în pielea acestor oameni, poate că special îi lasă pe străzi!!" - ne-a mărturisit Elena Nicolescu. În schimb, femeia rămâne consecventă ideii că sterilizarea este soluția care ar putea limita numărul câinilor fără stăpân: "În fond, și după eutanasiere, străzile se vor umple de câini din nou… E o măsură temporară, poate să rezolve acum ceva, dar pe termen lung, totul se va lua de la capăt".

În ceea ce privește procedura adopției maidanezilor de către așa-zișii iubitori de animale, și pe aceasta o consideră o măsură… pur teoretică, atâta timp cât cunoaște nenumărate cazuri de câini adoptați cu acte în regulă, apoi "repuși în drepturile de hoinari, atacatori și muritori de foame pe străzile orașului"! 

Comentează știrea

FARA MAIDANEZII
17 septembrie 2014
www.maidanezii.blogspot.ro

Numai un idiot poate sa afirme ca eutanasierea nu este solutia cea mai buna si din pacate avem destul zoofilii fanatici si schizofrenici in libertate care abereaza . Maidanezii trebuie eutanasiati FOARTE RAPID si in continu sa nu scape nici macar unu singur . Opriti adoptiile pentru ca sunt fictive si nenorocitii astia dau drumu maidanezilor la loc in strada si eutanasiati toti ce prindeti fara mila .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6701 secunde