Fără ce act nu se poate obține alt buletin

231
Fără ce act nu se poate obține alt buletin - faraceact-1403882093.jpg

Articole de la același autor

"Mi se dă un alt buletin dacă nu există un act de proprietate pe casa unde sunt obligată de familie să mă mut? Ei asta vor, să mi se cam piardă urma… Costă mult un buletin nou?" - este problema unei cititoare, care își avertizează familia, și pe această cale, să renunțe la ideea evacuării din locuință, chiar dacă le-a greșit, și nu puțin!

Dovada spațiului de locuit

Din păcate, nici măcar în situații-limită, reglementările nu permit eliberarea unui nou act de identitate dacă persoana în cauză nu face dovada, cu actul de proprietate, a spațiului în care urmează să locuiască. Dacă solicitantul nu este proprietarul imobilului, este necesară declarația scrisă a proprietarului care urmează să-l găzduiască.

Cheltuieli. Referitor la costurile presupuse de obținerea unui nou act de identitate, precizăm că taxa aferentă eliberării este de 12 lei (7 lei contravaloarea cărții de identitate + 5 lei timbrul fiscal), care se poate plăti la casieria Primăriei municipiului Constanța - Centrul de Informare Cetățeni ori Agenția SPIT (Serviciul Public de Impozite și Taxe) din b-dul Alexandru Lăpușneanu, nr. 116 C, City Park Mall - Centrul de Servicii Publice sau la orice agenție fiscală sau oficiu poștal din municipiul Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4237 secunde