Colțul constănțeanului supărat

305
2
Colțul constănțeanului supărat - coltctean-1417108565.jpg

Articole de la același autor

"Citesc articolele din «Cuget Liber» despre viața la bloc și aș avea să fac și eu niște constatări. M-am abținut până acum, dar cred că fiecare locatar ar trebui să se gândească mai mult și la celălalt, atunci când face atmosferă în bloc. Sunt câteva chestii observate de mine de-a lungul anilor, care m-au deranjat mereu, mai ales când e vorba de oameni de la care putem avea alte pretenții" – spune Melisa Dumbravă. Iată care îi sunt și constatările cu pricina: după trei ani de utilizare a repartitoarelor de costuri pentru căldură în bloc, foarte mulți vecini recunosc că nu s-au… obosit să folosească la parametri optimi sistemul, pentru a face economii reale, dar se plâng constant că se simt păcăliți, deși par oameni cu pretenții; aceiași oameni care se plâng tot timpul nu se implică în nicio inițiativă gospodărească a altor locatari, iar dacă e vorba de o reparație pentru a stopa pierderile de căldură sau de apă de la subsol, se opun cu vehemență. "Tot ei sunt cei care n-au fost de acord nici cu anveloparea blocului, dar n-au nicio problemă să se plângă că nici n-a venit bine iarna, și deja au mucegai în apartamente. Sper ca aceste rânduri să le dea de gândit și să nu mai fie mereu «Gică Contra» în bloc".  

Comentează știrea

Vrachieru
28 noiembrie 2014
Articol de rahat...

Florica , ce plm inseamna sa folosesti repartitoarele de costuri " la parametri optimi sistemul, pentru a face economii reale"...?!? Trebuie inchise si stat in frig , sau ce ai vrut sa zici ?!? Un articol de rahat ca sa nu zici ca nu ai scris ceva... Mai intreaba-l pe Cozmin ce trebuie sa cuprinda un articol din ziar.

Incalzitorul
28 noiembrie 2014
despre orice ..la bloc

Nu se va reusi vreodata sa se uniformizeze parerile, dorintele unei comunitati ce locuieste la bloc, pentru ca tara noastra nu are legislatie de asa natura. In privinta repartitoarelor: dupa 4 ani , de scandaluri, am luat hotararea de a face un control cu mai multi membri, in casele locatarilor, Unii au deschis, altii nu.......Surpriza , unii aveau repartitoarele pe sifonier, altii le masluisera...era ciudat sa nu ai consum si sa stai in caldura asa cum am observat.....Firma de repartitiare nu isi face treaba , adica mai multe controale, legea nu iti da voie sa intri in casa omului cand vrei....Asta e legea, dupa mine trebuia la 3,4 luni de neplata a intretinerii , scos cu forta din casa si gata...ai 3 camere te muti la 2....ai 2 si nu poti du-te la garsoniera, nu poti nici acolo, du-te frate la tara.....nu sunt eu obligat sa te suport.....sa revin......am facut scandal la firma de repartitoaresi ne-au oferit alte repartitoare care nu se pot scoate si nici maslui ...urmarea : consumul blocului a scazut cu 30 de procente......iar hotii nu au fost pusi sa plateasca din cauza legislatiei si a impasibilitatii firmei de repartitoare. Ar mai fi multe, dar.......

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Apometrele la bloc, "montate degeaba"?
Pagina a fost generata in 0.8877 secunde