Conopidă crocantă cu sos de ou și verdeață

501
Conopidă crocantă cu sos de ou și verdeață - e6bae6448498e959d85a8329ada47828.jpg
Ingrediente pentru patru porții: un ou, o conopidă mică, pesmet, făină, sare.
Ingrediente pentru sos: 2 ouă, 100 g iaurt, 20 ml ulei, mentă, pătrunjel, sare, piper.
Mod de preparare: desfacem buchețelele de conopidă, le fierbem zece minute în apă cu sare și le lăsăm să se scurgă. Batem oul cu sare și o linguriță de pesmet. Conopida scursă o presărăm cu făină și o trecem prin ou. Prăjim în ulei încins pe fiecare parte.
Prepararea sosului: fierbem ouăle zece minute, apoi frecăm gălbenușurile cu ulei, sare și piper până obținem o maioneză. Adăugăm iaurtul, apoi menta și pătrunjelul tocate. Servim conopida cu sosul de ou.
Timp de preparare: 30 minute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
Stire din Cetățenești : Zâmbiți, vă rog! E pe gratis!
Pagina a fost generata in 1.8319 secunde