Cosmetica la domiciliu

145
Cosmetica la domiciliu - 22aprsitecosmetdom-1398188830.jpg
Fără doar și poate, ceea ce mâncăm sau bem își lasă amprenta și asupra tenului și a aspectului fizic, în general. Click sănătate a alcătuit o listă cu beneficiile pe care le au diverse băuturi asupra tenului, dar și a podoabei capilare. Iată câteva dintre acestea, la care probabil că nu v-ați gândit:


Ceai împotriva ridurilor. Ai nevoie să prepare un ceai din următoarele ingrediente: ghimbir (curățat și tăiat), apă filtrată, sucul de la o jumătate de lămâie, ardei iute și praf de ștevie. Ghimbirul se pune într-un vas, după care se adaugă o jumătate de cană de apă fiartă și se lasă să stea pentru câteva minute. Ceaiul se strecoară, după care se adaugă restul ingredientelor. Ultimele două ingrediente sunt adăugate în cantitățile dorite.


Băutură la blender, care catifelează pielea. Rețeta de preparare este simplă, practice, aveți nevoie de o jumătate de cană de apă, șase cești cu salată verde tocată, o jumătate de ceașcă de țelină mărunțită, 7 cești de spanac, o pară sau un măr  (fructul trebuie curățat  și taiat bucățele), o banană  și 2 linguri de suc de lămâie. Mai întâi se pune în blender apa și salata verde, se amestecă la o viteză mică, până când amestecul se transformă într-o pastă. Treptat se crește viteza, timp în care se adaugă restul ingredientelor, lăsând la urmă banana și sucul de lămâie.


Amestec pentru păr strălucitor. Ai nevoie de 2 linguri de semințe de chia, 2 cești de lapte de migdale neîndulcit, o jumătate de linguriță de scorțișoară și o jumătate de linguriță de extract de vanilie. Ca îndulcitor natural poți folosi praf de ștevie. Mai întâi se toarnă laptele de migdale într-un pahar, după care se adaugă semințele și se lasă să stea timp de 15 minute, apoi se adaugă și restul ingredientelor.


De asemenea, semințele de chia sunt bogate în antioxidanți, vitamine, acizi grași Omega-3, fibre și minerale, care, împreună, acționează pentru menținerea frumuseții și a sănătății părului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce înseamnă  să fii un om frumos
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze frumoase
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cu toamna în păr
Pagina a fost generata in 1.8254 secunde