Reguli pe care să le urmezi ca să nu faci riduri prea devreme

147
Reguli pe care să le urmezi ca să nu faci riduri prea devreme - riduri-1381840981.jpg

Articole recomandate

În apropierea vârstei de 30 de ani, cele mai multe femei încep să-și facă griji cu privire la riduri, pentru că acum este perioada în care apar primele linii fine în jurul ochilor sau buzelor.

Curățare blândă. Demachierea zilnică este absolut obligatorie pentru ca pielea ta să rămână suplă și sănătoasă, dar și pentru a evita apariția prematură a ridurilor. Dar soluția pe care o folosești pentru de-machiere poate fi în sine un produs prea agresiv, mai ales pentru zona sensibilă a ochilor. Alege un demachiant blând și evită soluțiile astringente și loțiunile tonice. Un demachiant 100% natural, ieftin și extrem de eficient este uleiul de măsline. Aplică pe o dischetă și șterge delicat pielea. Este potrivit și pentru ochi, îndepărtând cu succes mascara și fardurile rezistente la apă.

Hidratare cu uleiuri. Și pentru că tot am vorbit de ulei, trebuie să știi că beneficiile acestuia pentru tenul tău sunt extraordinare. Folosește uleiurile puternic antioxidante, precum cel din sâmburi de struguri sau avocado. Aplică-l pe pielea curată și masează delicat. Uleiurile naturale, presate la rece, sunt foarte bogate în vitamine esențiale tenului tău. Sunt puternic hidratante, ceea ce ajută la prevenirea apariției ridurilor. Cu cât o piele este mai uscată, cu atât mai ușor devine ridată.

Cremă de protecție solară. Razele ultraviolete sunt inamicii numărul unu ai pielii tale. Expunerea zilnică la razele UVA și UVB conduce la deteriorarea pielii și afectează capacitatea de regenerare celulară.

Determină apariția prematură a ridurilor, dar și a petelor pigmentare. De aceea, cel mai eficient truc pentru a preveni toate acestea este să folosești o cremă hidratantă cu factor de protecție solară în fiecare zi, indiferent de anotimp. Evită expunerea excesivă la soare pe timpul verii și încearcă să-ți amintești că bronzul din fiecare sezon estival este trecător, dar ridurile pe care le provoacă sunt permanente.

Ochelari mari de soare. Pielea din jurul ochilor este cea mai sensibilă și delicată zonă a întregului corp. De aceea, în jurul ochilor apar adesea primele riduri. Ochelarii de soare mari, cu lentile de calitate, protejează extrem de bine ochii și pielea din jurul lor de razele ultraviolete. Te scapă, de asemenea, de ridurile accentuate de expresia pe care o faci instinctiv la lumină puternică.

Mișcări delicate. Când te machiezi, te demachiezi, te exfoliezi sau aplici diverse creme pe față, mișcările agresive și insistente pot avea ca rezultat apariția prematură a ridurilor. De aceea, o regulă esențială este să te porți cu blândețe cu pielea ta, în special cu cea din jurul ochilor, ca să poți ține cât mai mult timp la distanță ridurile.

(Sursa: www.eva.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze frumoase
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cu toamna în păr
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Machiaj în funcție de culoarea părului
Pagina a fost generata in 1.5336 secunde