Cum arată machiajul toamnei. Specialiștii ne prezintă tendințele

115
Cum arată machiajul toamnei. Specialiștii ne prezintă tendințele - machiajtoamna-1380228962.jpg
Sezonul rece înseamnă de fiecare dată tendințe interesante în materie de machiaj. Paleta de culori devine mai bogată, pentru a face față vremii mohorâte, iar contururile devin mai accentuate. 

La Chanel, de exemplu, întâlnim două viziuni, ne explică specialiștii: un machiaj curat, accentuat doar de un eyeliner argintiu, sau evidențierea sprâncenelor, dând modelelor un aer extrem de natural și nestudiat.

În acest sezon, se vor purta în continuare sprâncenele groase, naturale și bine definite. Pentru a obține sprâncene perfecte și în tendințe, poți folosi un creion sau un fard pentru sprâncene; la final, poți fixa firele de păr cu ajutorul unei mascara special create pentru sprâncene. 

Ca o noutate, sunt culorile metalice - nuanțele de auriu și argintiu pe care le putem îmbina armonios cu tușe de negru și astfel vom obține un look potrivit pentru toamnă. În continuare, se poartă liniile grafice, în diverse culori: negru, maro, vișiniu, indigo etc.

În această toamnă, se poartă și buzele perfect conturate sau din contră, buze colorate, dar cu un aspect "pătat", fără a se urma conturul buzelor. 

Se poartă efectul de degrade, iar paleta de culori pornește de la nuanțe de roșu: roșu corai, roșu închis, bordeaux și nuanțe de violet, culoarea prunei, vișină putredă etc. 

(Sursa: www.kudika.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Machiaj în funcție de culoarea părului
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Coafură sexy în timp record
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Timpul trece, tendințele rămân
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Totul despre fondul de ten
Pagina a fost generata in 1.6378 secunde