Trei moduri în care îți poți reinventa viața sexuală

125

Articole recomandate

Dorința fizică moare dacă nu este alimentată prin comunicare, complicitate, reinventare a fiecărui gest de tandrețe. Iubirea cere imaginație și bunăvoință. Cere răbdare și înțelegere. 

De multe ori, gelozia și neîncrederea în tine și în partenerul tău pot zdruncina o relație și crea astfel o mulțime de probleme în dormitor. Ce trebuie să faci pentru a evita lucrul aceasta? 

Probabil, de multe ori ți s-a întâmplat ca, prinsă de problemele cotidiene, să trăiești cu senzația că nu te-ai mai întâlnit cu soțul tău de foarte mult timp, deși locuiți împreună. Abia mai aveți timp să vă vorbiți, darămite să faceți sex. Lucrul acesta nu sună însă prea promițător pentru relația voastră. Este nevoie să acorzi atenție și vieții tale personale și să dedici timp "clipelor în doi". Propune-ți ca într-o săptămână să faci cel puțin aceste trei lucruri alături de iubitul tău: 

r O ieșire în oraș în doi. Fie că-i rogi pe bunici să aibă grijă de cei mici sau vorbești cu prietenii tăi să facă pe bonele, programează o seară în oraș doar cu soțul tău. 

r O noapte de sex. Cel puțin o dată pe săptămână, stabilește o noapte fierbinte alături de iubitul tău. Alegi tu ziua, nu trebuie să fie una fixă, până la urmă sexul nu trebuie fixat precum un ceas elvețian.

r Acordă-i partenerului tău toată atenția ta și încearcă

atunci când îl asculți să-l și înțelegi. Când simți că ați atins un prag confortabil pentru amândoi în discuție, spune-i direct și fără frica de respingere ce anume vrei de la el. Fie că este vorba despre o sarcină casnică sau despre o fantezie în dormitor, important este să o spui cu glas tare. 

(Sursa: www.mayra.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Reguli de aur pentru flirt
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale incitante
Luni, 23 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru cel mai sexy preludiu
Pagina a fost generata in 1.7698 secunde