Reguli de aur pentru flirt

185
Reguli de aur pentru flirt - flirt-1380228841.jpg

Articole recomandate

Legile flirtului sunt un pic diferite de cele ale seducției. Stăpânește reguli de aur pentru flirt, pentru a-ți testa în condiții de siguranță afectivă feminitatea! 

Apropiere cu scântei 

Teoretic, poți flirta cu oricine: cu o cunoștință întâmplătoare, cu un coleg, cu un prieten, cu un șef. Flirtul e menit să-ți dea încredere în tine și-n feminitatea ta, să trezească interesul auditoriului masculin, să-ți mărească puterea de convingere. Însă "arma" trebuie folosită cu tact și măsură. Aceasta este una din cele mai importante reguli de aur pentru flirt. 

Când să te abții 

Există situații în care altele sunt calitățile pe care trebuie să mizezi, în afara capacității de a atrage atenția prin tandrețuri verbale și gesturi.

Cum se face 

Un flirt reușit presupune abilități speciale la câteva capitole: apropiere, zâmbet, simț al umorului, atingeri "întâmplătoare" și contact vizual.

Apropie-te de tip la o distanță de câțiva pași, cât să-l faci conștient de farmecele tale, fără a-i intra prea mult în spațiul intim. Nu te lipi de el - asta nu mai e flirt, ci invitație fățișă la amor. 

În timpul conversației, atinge-i cu diverse pretexte umerii sau mâinile. De exemplu, când râzi în hohote la vreo glumă, sprijină-te ușor de el.

Fii amuzantă, fără a fi vulgară, zâmbește-i când îți vorbește și râzi cu poftă dacă face vreo glumă bună. 

Privește-l în ochi, apoi măsoară-l lent din cap până în picioare și caută-i zâmbind din nou privirea. Succes garantat! 

Strecoară în conversație câte un compliment sub formă de întrebare, cum ar fi: "Întotdeauna ești așa de priceput?" Metoda nu dă greș niciodată. 

(Sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1146 secunde