Sportul, cel mai bun tratament după despărțire

151
Sportul, cel mai bun tratament după despărțire - sportul-1376847163.jpg

Articole recomandate

Naomi Campbell și Vladimir Doronin s-au despărțit în luna iunie, după o relație de cinci ani. Un apropiat al modelului a declarat că Naomi și-a îndreptat toată energia către sport, după despărțirea de iubitul său rus. Dacă nu ești de fel o tipă ambițioasă și ai nevoie de un imbold pentru a face o schimbare în viața ta, iată ocazia perfectă.

Stai departe de activitățile care îți fac rău: alcool, junk food, delăsare, însingurare, auto-învinovățire, nervi, etc. Desigur, ai nevoie de consolare, dar poți să o faci într-un mod care să te ajute. Sportul și beneficiile sale pe termen scurt și lung este metoda pe care o recomandăm.

Scapi de frustrări. Toată energia aceea negativă care se adună în sufletul tău după ce v-ați spus "pa pa" dispare ca prin minune după câteva ture de stadion pe care le duci până la capăt. Atunci când îți ștergi șiroaiele de transpirație de pe frunte, sentimentele tău vor fi de satisfacție și ambiție, nicidecum de tristețe.

Siluetă de vis. Cantitatea de sport pe care o practici este direct proporțională cu calitatea siluetei tale. Vei observa în timp cum centimetrii se vor topi iar coapsele și șoldurile tale vor căpăta fermitatea pe care ți-ai dorit-o din totdeauna. Ba chiar e timpul pentru o sesiune de shopping adecvată noilor tale forme!

Odată ce incluzi sportul în viața ta, totul va merge din ce în ce mai bine. Ambiția ta își va face simțită prezența și în celelalte domenii, iar regimul tău alimentar se va schimba în bine, poate fără să îți dai seama. După o sesiune de exerciții fizice intense și reconfortante nu vei mai îndrăzni să te mai gândești la mâncărurile de consolare.

(Sursa: www.cosmpololitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Diverse : De ce dispare dorința femeii
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Un cuplu, găsit mort într-un hotel
Pagina a fost generata in 1.4354 secunde