Ce-i de făcut pentru a fi sexy în ochii bărbaților

284
Ce-i de făcut pentru a fi sexy în ochii bărbaților - vreisafiisexy-1379078414.jpg

Articole recomandate

Când vine vorba de machiaj, părerile sunt împărțite. Mulți bărbați susțin că nu le plac femeile machiate, în special acelea care poartă adevărate măști. Pe de altă parte, sunt și bărbați care recunosc că o femeie machiată li se pare sexy. Un lucru este cert: machiajul atrage, dar nu orice fel de machiaj.

Machiază-te astfel încât machiajul tău să fie insesizabil. Maschează defectele și scoate în evidență ce ai tu mai frumos. Folosește mereu un iluminator care te ajută să ștergi cearcănele de pe chipul tău și care îți va face un chip luminos în mod natural. Când vine vorba de genele tale, poți să exagerezi cu două-trei straturi de rimel. Niște gene lungi și stufoase sunt mereu sexy.

Piele fină și parfumată. Un alt detaliu pe care bărbații îl observă și îl rețin este pielea catifelată și parfumată. Orice bărbat adoră să mângâie o piele fină. Așa că nu uita de epilat, de exfoliere și de cremele hidratante. De asemenea, mirosul este foarte important. Fii atentă care este parfumul lui preferat atunci când te miroase și ai grijă să te dai mereu cu câteva picături în locurile importante.

Păr frumos și mătăsos. Poate îți vine greu să crezi, dar bărbații observă părul unei femei încă de la început. Un păr frumos, lung și bogat este o adevărată armă de seducție pentru o femeie. Ai grijă de podoaba ta capilară cu tratamente care îi redau strălucirea și sănătatea. Nu exagera cu produsele de styling, pentru că bărbații urăsc să se joace cu un păr lipicios și încâlcit.

Poartă tocuri. Indiferent cât de bine te simți tu în converșii tăi preferați sau în bocancii tăi cool, un bărbat este mult mai atras de o femeie care poartă o pereche sexy de stiletto. Pantofii cu toc te înalță, te obligă să stai dreaptă, te fac mult mai sexy. Așa că nu renunța la tocuri, niciodată! Este normal să ai zile în care să porți altceva, dar atunci când vrei să arăți bine și să-l impresionezi, pariază pe o pereche de pantofi cu toc.

Zâmbește. Poate cel mai banal truc de frumusețe: zâmbetul. Nu renunța la el nici măcar în acele zile în care ești supărată. Un zâmbet te face mai frumoasă, mai luminoasă, mai atractivă în ochii lui. Știai că un studiu recent a arătat că 71% dintre bărbați sunt cuceriți mai des de femeile care zâmbesc și sunt vesele, decât de cele care apelează la artificii pentru a fi sexy?

(Sursa: www.eva.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Scapă de complexul de inferioritate
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Totul despre fondul de ten
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Noi zone erogene, pentru  a alunga rutina
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Fă-ți o familie până în 35 de ani!
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Soluții naturale anti-cearcăn
Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Lucruri care îți taie pofta de sex
Pagina a fost generata in 1.7809 secunde