Soluții naturale anti-cearcăn

311
Soluții naturale anti-cearcăn - solutiianticearcan-1378218823.jpg

Articole recomandate

Oboseala, stresul și lipsa somnului sunt câteva din cauzele apariției cearcănelor. Iată cum poți scăpa rapid de ele cu ajutorul produselor pe care le poți prepara cu ce găsești prin bucătărie.

Albușul de ou - ai nevoie de 1-2 albușuri pe care le bați și le aplici pe pielea de sub ochi cu ajutorul unei dischete. Albușul este un remediu excelent pentru ochii umflați și obosiți, deoarece ajută la restabilirea echilibrului pielii și al sângelui de la nivelul ochilor.

Uleiul de migdale și apa de trandafiri - masează-ți ochii cu puțin ulei de migdale înainte de culcare sau înmoaie două dis-chete demachiante în apă de trandafiri și lasă-le pe ochi timp de 5-10 minute.

Cartofii: sunt bo-gați în amidon, iar acesta acționează ca un agent antiinflamator pentru a calma ochii iritați. Tot ce trebuie să faci este să cureți cartoful de coajă, să îl speli și să-l lași să se usuce. Taie ron-dele subțiri și aplică pe ochi seara, înainte de culcare, 15 mi-nute. Dacă vrei să vezi rezultate, tre-buie să repeți de cel puțin 3 ori pe săptămână acest tratament.

(Sursa: www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Make-up pas cu pas: culori pastel
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Măști cosmetice cu fructe de sezon
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Diverse : Pericolele din produsele cosmetice
Pagina a fost generata in 1.9673 secunde