Cum îți protejezi pielea de vremea rece

110
Cum îți protejezi  pielea de vremea rece - itiprotejezipielea-1380804498.jpg

Articole recomandate

S-a dus soarele și odată cu el și strălucirea bronzului natural. Adaptează-ți ritualul de îngrijire a pielii noilor temperaturi scăzute, pentru a avea în continuare același ten strălucitor ca vara.

În sezonul rece, trebuie să ai grijă să îți hidratezi tenul mult mai bine. Dacă ești mulțumită de crema de față pe care o folosești în mod curent și nu vrei să o schimbi cu una mai hrănitoare, poți să folosești în plus și o cremă de noapte, pentru un efect hidratant mai puternic. Nu uita și de masca de față săptămânală, din ingrediente naturale, la îndemână.

Îngrijirea potrivită pentru problemele tenului tău

Chiar dacă temperaturile sunt scăzute, asta nu înseamnă că razele soarelui nu sunt la fel de nocive. De aceea, este indicat să folosești ziua o cremă cu factor de protecție, mai ales dacă obișnuiești să petreci mai mult timp afară.

Când îți speli fața, rezistă tentației de a folosi apă cât mai caldă, ci mai degrabă spală-te cu apă călduță, pentru a nu favoriza deshidratarea pielii. La fel este indicat să procedezi și în cazul cremei de față, care trebuie să fie cât mai rece atunci când o aplici.

Alimentația în sezonul rece trebuie să fie bogată în antioxidanți, pentru a păstra strălucirea pielii și pentru a-i oferi protecție din interior împotriva agresiunilor cauzate de vreme. Iar ca să reduci roșeața excesivă, evită alcoolul, chiar dacă uneori îți încălzește serile reci, și folosește cataplasme cu turmeric, lemn dulce, castravete, ghimbir și extract de ceai alb pentru a reduce inflamațiile.

În ultimul rând, cel mai simplu sfat de protecție a pielii în sezonul rece este să ai o garderobă corespunzătoare. Fă-ți o colecție cât mai variată de eșarfe, care nu doar îți protejează tenul de vânt și temperaturile scăzute, dar înveselesc orice ținută.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Machiaj în funcție de culoarea părului
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Ține ridurile la distanță, din timp
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Coafură sexy în timp record
Pagina a fost generata in 1.5226 secunde