Șapte sfaturi pentru cumpărături cu cap

101
Șapte sfaturi pentru cumpărături cu cap - cumparaturicucap-1380804373.jpg

Articole recomandate

Fii atent la ce îți vine cel mai bine de la fiecare brand și aplică rețeta de fiecare dată când ai nevoie de un anumit obiect vestimentar.

Experiențele noi costă. Dacă nu ți le permiți, rămâi la ce știi sigur că te va ajuta. De obicei, fiecare brand este recunoscut pentru un anumit tip de produs, fie el geanta, tricoul sau jeanșii. Nu te arunca să îți cumperi un ceas de la un brand recunoscut, de obicei, pentru parfumuri și așa mai departe.

Gustul e mai important decât banii. Știi și tu că, oricât de mulți bani ai da pe ceva, șansele să o dai în bară sunt mari. Stilul nu e de vânzare.

Economisește. Nu fi o victimă a modei care își cumpără lucruri doar pentru că au apărut în magazin. Investește în piesele care merită cu adevărat atenția ta pe termen lung.

Nu-i o rușine să îți cumperi haine de la magazine low cost. Folosește-le însă în stilul tău. Combină, asortează și folosește-le cât mai creativ. Nu vrei să ieși în oraș și să mai vezi o armată de oameni identici.

Ia în calcul reducerile. Asta nu înseamnă că te îndemnăm să îți cumperi ce a rămas nebăgat în seamă de ceilalți și să plătești puțin pentru haine mai mari, găurite și care s-au transformat în uniformă pentru jumătate de oraș. Dar reducerile ar fi ocazia bună pentru a-ți mai aduce în garderobă accesorii, spre exemplu. Îți vin bine oricând și moda e ceva mai indulgentă cu ele.

A-ți regândi stilul nu înseamnă neapărat să îți cumperi lucruri noi. Îți poți reinventa, recondiționa și refolosi lucruri mai vechi. Scoate din dulapul cu vechituri perechea aia de pantofi Oxford pe care o credeai moartă și mergi la un specialist. O să fii surprins ce minuni pot ieși dacă materialul a fost, fie și cândva, de calitate.

Dacă ești un mare amator de reduceri, nu o face fără strategie. Abonează-te la site-urile de pe care îți cumperi, de obicei, haine și fii cu ochii pe newslettere și notificările lor. Dacă te hotărăști după o zi să începi să îți cumperi lucruri, s-ar putea să mai rămâi doar cu hainele cu două numere mai mari despre care pomeneam mai devreme și care nu te vor ajuta deloc. Știm, pare o banalitate pe care cu siguranță o știi. Însă trebuie să îți mai amintească cineva, din când în când, că nu e bine să te lași dus de val și să apeși pe "add to shopping list" pentru orice lucru nefolositor. Asta dacă vrei să economisești, desigur.

(Sursa: www.GQ.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4379 secunde