Cu toamna în păr

170
Cu toamna în păr - cutoamnainpar-1381234556.jpg

Articole recomandate

Vrei o schimbare de look pentru un nou anotimp? Vrei să primești toamna cu brațele deschise și cu un chip schimbat? Începe cu părul - o tunsoare potrivită, care să îți pună în evidență trăsăturile și frumusețea este primul pas în îmbunătățirea look-ului.

Mângâiat de soarele verii, dar și suferind datorită acestuia și a deshidratării, uscat în profunzime de apa marii, refacerea firelor de păr va necesita o atenție deosebită înainte de orice altă acțiune pe care o planificăm asupra sa.

Astfel, înainte de schimbarea culorii, aplicați câteva zile consecutive măști de păr din diverse fructe sau gălbenuș de ou. În plus, tunde vârfurile pentru a regenera firul de păr, care, datorită căldurii, a devenit tern și uscat.

Stiliștii s-au pregătit pentru noile tendințe în ceea ce privește sezonul următor și sunt pregătiți să îți ofere tot ceea ce este mai potrivit pentru tine. Primul pas în ceea ce privește nuanța aleasă este ca aceasta să fie cât mai naturală. În această perioadă, tendința generală este aceea de a asorta nuanțele tom-natice cu cele ale părului, astfel că de o mare eficiență vor fi culorile calde, blânde, dulci.

Șaten, castaniu, blond auriu, roșcat cald - toate se vor folosi și îmbina în funcție de culoarea tenului și a sprâncenelor, astfel încât să emane senzualitate.

Jocuri de culori și șuvițe

Așa cum natura folosește culorile în cel mai potrivit mod, pentru a crea efecte splendide, și tu poți îmbina nuanțele, mai ales dacă tunsoarea îți permite acest lucru.

Un păr scurt sau o coafură în scări sunt cele cărora li se potrivesc cel mai bine jocurile de culori și șuvițele. Îndrăznește să combini nuanțele apropiate, fii pasională și renunță la culorile tari, reci, sigure. În următorul sezon, se poartă culorile toamnei.

(Sursa: www.stilfeminin.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze frumoase
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Machiaj în funcție de culoarea părului
Pagina a fost generata in 2.3804 secunde