Replici pe care să nu le spui după sex!

238
Replici pe care să nu le spui după sex! - replicipecaresanulespui-1381234961.jpg

Articole recomandate

Nu doar bărbații pot să o dea în bară cu replici de-a dreptul neinspirate după o partidă de sex, ci și femeile. Iată care sunt cele mai jignitoare replici pe care i le poți spune.

1. A fost drăguț. Poate că nu a fost cea mai grozavă prestație a lui, dar nu e cazul să îi spui că a fost drăguț, ci mai bine nu mai spui nimic. Data viitoare va avea cu siguranță trac și probabil nu vei mai avea parte de acțiune deloc!

2. Chiar nu ai fi putut să mai reziști puțin? Deși este crudul adevăr, nu trebuie să îi reproșezi că îi place atât de mult să facă dragoste cu tine încât termină înaintea ta. Dacă s-a întâmplat în primele cinci minute, este cu adevărat o problemă.

3. Te iubesc. În cuplu, se întâmplă de multe ori să începeți relația sexuală înainte să simțiți dragostea. De aceea, este ciudat să îți mărturisești sentimentele după prima partidă de sex, mai ales dacă nu sunt aceleași semne și din partea lui.

4. Ai fost mai bun decât mă așteptam. Ceea ce poate părea un compliment este de fapt o jignire. Asta înseamnă că ți-a făcut o primă impresie proastă... și atunci de ce ai mai făcut sex cu el? O să îl bulverseze complet.

5. Ai fost grozav, mai grozav decât prietenul tău, Mihai / Ai fost grozav... dar nu la fel ca fostul. Orice fel de comparație, pozitivă sau nu, cu unul dintre foștii tăi parteneri nu poate fi plăcută pentru niciun bărbat. Mai ales când vine vorba de sex.

6. Dacă eram în locul tău, aș fi făcut altfel. Ei bine, nu ești în locul lui, dar e bine să îi arăți ce și cum îți place. Poți să o faci fără să pară un reproș…

7. Wow, chiar nu mă așteptam la asta, fără nicio altă explicație. A fost de bine sau de rău? Statutul lui de mascul nu o să îi permită să te ia la întrebări ca să nu pară nesigur.

8. Nu credeam că ai să mai termini vreodată. Adică el și-a dat silința să fie bine și tu îi pui la îndoială potența? Poate fi în același timp o problemă și din partea ta, poate nu te-ai implicat destul.

9. A fost îngrozitor, nu? Asta înseamnă că pentru tine a fost îngrozitor, deși pentru el nu a fost. Ce înseamnă pentru tine îngrozitor? Mici accidente se pot întâmpla oricui, dar să nu facem prea mare caz de ele, da?

10. Trebuie să te grăbești, iubitul meu poate ajunge acasă în orice clipă. Nu ai timp să te mai îmbraci. Nici măcar în glumă, altfel o să o ia la sănătoasa!

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Fun : Sex și pasiune în luna de miere
Pagina a fost generata in 3.334 secunde