Veterinarul pe recepție

Cu cățelul în concediu sau la o pensiune canină?

914
Cu cățelul în concediu sau la o pensiune canină? - caine-1334178716.jpg

Articole de la același autor

"Urmează să plec în concediu și am nevoie de părerea veterinarului despre pensiunile pentru câini. Nu știu cât de serioase sunt afacerile astea, nu l-am lăsat niciodată în astfel de locuri. L-aș fi luat cu mine, i-ar fi plăcut și cățelului, însă e mai complicat la hotel. Vă mulțumesc pentru informații și doresc Paște fericit întregii redacții!" (Diana Macarie).

Indiscutabil, câinele ar fi încântat să petreacă vacanța alături de familia în mijlocul căreia trăiește, însă, după cum ne-a spus și medicul veterinar Gheorghiță Mureșanu, oricât de mult și-ar dori stăpânii acest lucru, nu întotdeauna este și posibil. Totuși, dacă veți petrece zilele de sărbătoare în țară și veți hotărî să vă luați câinele, ar trebui să verificați de pe acum dacă la acel hotel sunt admiși câinii.
Dacă veți opta pentru varianta unei pensiuni canine, veterinarul are o listă de recomandări pentru dumneavoastră: să vă informați, la fața locului, despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un patruped pentru a fi primit acolo. Apoi, să verificați din timp locul respectiv, cât este de curat, dacă spațiul rezervat din padoc este suficient de confortabil, dacă e protejat de soare sau de ploaie, întrebați-i și pe îngrijitori cum se implică în toată această poveste.
Având în vedere că mai e puțin timp până la Paște, pensiunile fiind o variantă îmbrățișată de mulți stăpâni de animale, va trebui să vă grăbiți, căci câinele nu va fi primit fără carnetul de vaccinare, de deparazitare internă și externă vizat la zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4914 secunde