Cum obții o audiență la primărie

188
Cum obții  o audiență la primărie - cumobtiiaudienta-1396022067.jpg

Articole de la același autor

Doamnă Letiția Moroianu, într-adevăr, există o procedură pe care persoanele care doresc să fie primite în audiență, la Primăria Constanța, trebuie s-o respecte. 
Așadar, solicitarea pentru primirea în audiență se va face în scris, pe baza unei cereri (petiție, memoriu) și ar trebui adresată direcției de resort din cadrul Primăriei, competentă să rezolve problema în cauză.
Înregistrarea solicitării. Cererea se va înregistra la Centrul de Informare pentru Cetățeni.
Termen de așteptare, 30 de zile. Apoi, direcția de resort trebuie să comunice petentului un răspuns în termen de 30 de zile de la data înregistrării cererii.
Dacă persoana este nemulțumită de răspunsul primit, se poate înscrie în audiență la directorul direcției de resort, întocmindu-i-se un formular de audiență pe baza acestui răspuns sau a numărului de înregistrare primit la depunerea cererii. La momentul prezentării în audiență, persoana va avea în mod obligatoriu răspunsul primit de la Direcția de resort sau dovada că s-a adresat în scris primăriei. Persoanele nemulțumite și de răspunsul primit în audiența  de la Director, vor putea fi programate în audiență la Viceprimar. Dacă problema nu se rezolvă nici în urma audienței la Viceprimar, se poate întocmi formular de audiență la Primar
Important: întocmirea formularelor de audiență se face la Centrul de Informare pentru Cetățeni, cu sediul în B-dul Al. Lăpușneanu nr.116 C, et.II; programarea în audiență a cetățenilor se face exclusiv de către secretariatul direcțiilor de resort, respectiv viceprimar sau primar, în zilele și la orele stabilite de către directori, viceprimari, primar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3494 secunde