Cum obții OK-ul pentru tăierea pomului uscat

354
Cum obții OK-ul pentru tăierea pomului uscat - 15maitaierepomi-1368624685.jpg
"E posibil ca și pentru tăierea unui pom care stă să-ți spargă geamul să stai la rând mult și bine? Cine răspunde pentru pagube? Sau la noi, răspund tot cei care suferă!" (Ilinca Dan).

v v v

Atribuțiile privind tăierea pomilor uscați, toaletarea acestora revin primăriei locale. Dacă însă numărul solicitărilor pentru tăierea copacilor uscați din apropierea blocurilor sau a caselor este foarte mare, reprezentanții municipalității atrag atenția că soluționarea acestora se face în funcție de urgențe. Asta și explică de ce sunt situații când se așteaptă la rând… mult și bine sau situații când nici nu se depune bine cererea, și aceasta este rezolvată.

Dacă o persoană dorește ca un copac de pe domeniul public să fie tăiat din motive justificate, trebuie să depună o cerere în acest sens Primăriei.

Cu condiția ca dacă locuiește la bloc, să aibă și acordul locatarilor din apartamentele care dau spre acel copac. Dacă, de exemplu, respectivii copaci sunt atât de apropiați de bloc, încât ating balconul, geamurile, fațadele blocurilor și deranjează, aceștia vor fi toaletați sau tăiați, în funcție de situație, dar oamenii trebuie să știe că solicitările, din cauza numărului mare, nu pot fi rezolvate altfel decât în ordinea urgenței pe care o prezintă. Din evidențele primăriei reiese că multe cereri sunt ori neîntemeiate, ori sunt depuse în scop preventiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.378 secunde