Cum obții rapid un act de identitate

1143
1
Cum obții rapid un act de identitate - cumobtiirepede-1400594639.jpg

Articole de la același autor

"Am nevoie de buletin pentru niște tranzacții, mi s-a spus că și un buletin provizoriu îmi este de folos. Cum se poate obține urgent acest buletin și cam cât este de scump?" (L. Suciu)

v v v

Într-adevăr, pentru situații urgente, reglementările în vigoare permit intrarea în posesia unui act de identitate provizoriu. Atenție, însă, un asemenea document se poate obține doar de către persoanele care nu au la dispoziție, în acel moment, toate documentele necesare pentru obținerea unei cărți de identitate cu lungă valabilitate.

Iată și actele necesare pentru a obține repede un act de identitate: cererea tip pentru eliberarea actului de identitate; documentele cu care se face dovada numelui de familie și a prenumelui, a datei de naștere, a stării civile, a cetățeniei române, a adresei de domiciliu (certificat de naștere, de căsătorie, hotărâre de divorț definitivă și irevocabilă - dacă este cazul, actul de spațiu); 4 fotografii tip BI cu bandă albă de 7 mm la bază, executate la fotograf.

Taxe. În ceea ce privește costurile acestui demers, se va plăti o taxă de 6 lei (din care, 1 leu contravaloarea cărții de identitate + 5 lei timbrul fiscal). Plata se poate face la Centrul de Informare Cetățeni sau la Agenția SPIT (Serviciul Public de Impozite și Taxe) din b-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, City Park Mall – Centrul de Servicii Publice sau la orice agenție fiscală (SPIT) ori oficiu poștal din municipiul Constanța. 

Comentează știrea

10x30m Marquee Tent, 300 People Wedding Tents for Sale
17 martie 2015
10x30m Marquee Tent, 300 People Wedding Tents for Sale

Flat white linings complement the central pavilion ceiling, bringing cool contemporary elegance to the interior space. 10x30m Marquee Tent, 300 People Wedding Tents for Sale http://www.partytentforsale.com/10x30m-marquee-tent-300-people-wedding-tents-sale.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7065 secunde