Cosmetica la domiciliu

Cum să dai volum genelor

219
1
Cu atât mai mult la o ocazie atât de specială cum este Revelionul, fiecare femeie își dorește să aibă gene seducătoare. Acest lucru chiar este posibil dacă se apelează la câteva trucuri simple de frumusețe, dar de mare efect. Iată ce recomandă specialiștii în cosmetică: 


Alege o mascara cu vibrații! Pe piață există un rimel cu totul și cu totul ingenios. Pensula este cea care face diferența. În interiorul ei există un mecanism cu vibrații, alimentat de o baterie, care dispersează mascara uniform pe gene. Scopul periuței este să acopere, separe, să întindă genele ușor și să le dea mai mult volum genelor.

Definirea genelor. Alege un rimel de buna calitate, care nu încarcă genele și care se usucă repede. În plus, folosește o mascara pentru gene lungi, cu două capete (duo, cu pastă albă și neagră). Pasta albă separă cu precizie genele, iar cea neagră acoperă și nuanțează în întregime genele, chiar și pe cele foarte scurte.

Arcuirea genelor. Obții un machiaj mai expresiv dacă aplici pe gene un rimel cu o perie subțire din plastic. Insistă prin răsucire  pe părțile exterioare ale genelor și te vei bucura de un machiaj în stil "ochi de pisică". Pentru mai mult efect aplică tuș negru pe partea de sus a pleoapei.

Ai curaj și încearcă extensiile! Dacă-ți dorești gene perfecte pentru mai mult timp, fără să fie nevoie să folosești rimel zilnic, poți opta pentru extensia de gene. Genele se compun din fire sintetice și urmează forma naturală a genelor. Acest tip de gene se găsește în 12 culori, în 12 lungimi diferite, patru grosimi diferite și două coli, astfel încât toate dorințele individuale se pot realiza. În plus, sunt rezistente la apă și nu afectează sănătatea genelor tale, deoarece sunt fixate una câte una. În plus, dacă faci asta măcar cu o zi înaintea Revelionului, vei avea mai puțin de… lucrat asupra machiajului. 



Comentează știrea

Florina
18 ianuarie 2017
Gene lungi

Am vazut ceva produs realash pe net pt asa ceva. mai e si bonilash, deci avem de unde alege:)

Articole din aceeași secțiune

Joi, 27 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : calendar religios
Pagina a fost generata in 1.9699 secunde