Cum se rezervă un loc de parcare

431
Cum se rezervă  un loc de parcare - cumserezerva-1406896413.jpg

Articole de la același autor

"Mai am vreo șansă ca să închiriez un loc de parcare la primărie? Unde se depune cererea?" (Victor Zanea).

v v v

Primul lucru pe care trebuie să-l facă posesorii de autovehicule care doresc să-și rezerve un loc de parcare este să întocmească o cerere în acest sens. Apoi, solicitarea se va depune la biroul din cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni (incinta City Park Mall - telefon 0241-485533). Tot aici, solicitanții vor fi informați dacă există sau nu un loc disponibil. Cât privește programul cu publicul, documentațiile se primesc luni (între orele 8,30 - 18,30) și marți-vineri, (între orele 8,30 - 14,30). 

Costuri. Taxa pentru un loc de parcare este de 173 lei/an pentru persoane fizice și 500 lei/an sau 101 lei/lună pentru persoane juridice.

Acte necesare. Pentru a vă asigura un loc de parcare, la dosar va trebui să depuneți, în afară de cerere, certificatul de înmatriculare al autovehiculului (copie), contractul de leasing (dacă este cazul), planul de amplasare parcaj în zonă și al locului solicitat pentru rezervare în cadrul parcajului, copie de pe actul de identitate, copie de pe certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului (pentru persoane juridice, dacă este cazul).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6231 secunde