Jonglerii și turații maxime cu motocicleta până și la intrarea în mall-uri

1033
Jonglerii și turații maxime cu motocicleta până și la intrarea în mall-uri - 5d64ea6bc3bf7929860190fe5159b5b3.jpg
Ca și când n-ar fi suficient că motocicliștii și ATV-ișii ne terorizează pe șoselele orașului, ei au tupeul să ne agaseze și în cele mai aglomerate centre comerciale din oraș.

"Vă felicităm pentru ziarul dumneavoastră, pe care îl citim în fiecare zi pe net și care este la un nivel profesionist. Vrem să vă reclamăm un eveniment petrecut pe 31 mai, la orele 18,00, în fața City Park Constanța, când toată lumea venea cu copiii la spectacolul organizat aici. Pe scurt, un motociclist a dat buzna până în fața intrării și a început să-și ambaleze motorul în urechile tuturor celor care au venit aici să se relaxeze și să cheltuiască bani. Când i s-a atras atenția derbedeului că deranjează a ambalat și mai tare, după care a plecat la timp, când a încercat cineva să pună mâna pe el. Li s-a atras atenția și gardienilor de acolo, dar…
Am trimis un e-mail managementuluI City Park și sperăm să ia măsuri, pentru că noi venim aici cu plăcere să ne relaxăm, cheltuim mulți bani, acest loc fiind unul deosebit pentru noi, iar astfel de mizerii se petrec frecvent în zonă" - S. Barbeș, din Constanța.

"Nu s-a întâmplat absolut nimic!"
Directorul de marketing NeoCity Mall, Andreea Hașcu, ne-a explicat că până la ora discuției noastre nu s-a înregistrat nici o reclamație pe această temă la City Park Mall Constanța. Mai mult, personalul permanent de pază neagă că la intrarea în acest hipermarket ar fi avut loc un asemenea incident: "Cred că și dumneavoastră și mulți alți constănțeni vă întâlniți oricând și oriunde cu demonstrațiile teribile ale motocicliștilor. Numai poliția mai poate să facă ceva să-i mai calmeze. În ceea ce ne privește, avem în permanență angajați pregătiți special să vegheze la securitatea acestui perimetru, dar niciunul dintre ei nu a semnalat până acum un episod de genul celui relatat de cititorul dumneavoastră".

Hipermarket-urile își asigură propria securitate
Potrivit Corpului Gardienilor Publici Constanța, gestionarea măsurilor de securitate în preajma marilor centre comerciale din oraș revine conducerii acestora.
Referitor la această zonă, obligația gardienilor publici este aceea de a o monitoriza permanent în scopul descurajării cerșetoriei.

Adrenalină să fie, în rest, nimic nu mai contează!
Constănțenii ni s-au tot plâns că nu mai vor motociclete și ATV-uri pe străzile orașului pentru că zgomotul produs de ele îi stresează și nu îi lasă să doarmă. În speranța că dorința le va fi luată în seamă, ei atrag atenția autorităților locale că și Constanța, ca oraș european, trebuie să aibă o strategie întocmită după normele UE, prin care să facă ceva concret pentru reducerea poluării fonice. "Eu propun ca Poliția să facă mai multe controale pe străzi, mai ales în timpul nopții, și să intervină, poate în felul ăsta teribiliștii își vor da seama că sar calul și vor circula mai silențios" – ne-a spus Andrei, 33 ani, din Constanța. Tânărul ni s-a plâns (deși recunoaște că are prieteni care au motociclete și ATV-uri, cărora le-au modificat diferite… chestii ca să producă și mai mult zgomot) din cauză că locuiește împreună cu bunicii săi, care au probleme cardiace grave și nu mai suportă situația. A reclamat și la poliție, câteva zile a fost liniște, apoi teribiliștii și-au reluat nestingheriți raliurile nocturne.

Oamenii nu și-au pierdut speranța
Pentru că tot este campanie electorală, constănțenii așteaptă de la candidații pentru Parlamentul European să facă ceva concret pentru a stimula autoritățile să-i scape de calvarul întreținut de motocicliști și ATV-iști în cele mai neașteptate locuri, dorind să creadă că nu sunt buni numai ca… mașini de vot!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Sfaturi
Luni, 01 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Sâmbătă, 30 Mai 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Pagina a fost generata in 1.6777 secunde