Machiaj pentru ținuta de Crăciun

244
Fără doar și poate, seara de Crăciun este una specială. Așadar, și ținuta vestimentară trebuie să fie în ton cu magia evenimentului, iar machiajul are… obligația să completeze cu succes ținuta. Pentru a arăta bine în seara magică, Bogdana Oancea Stoian, specialist în cosmetică, recomandă câteva trucuri simple, dar cu efect maxim. 


La ținuta clasică, machiaj puternic

Persoanele care optează pentru o rochie clasică, pot alege liniștite un machiaj în tonuri mai puternice. Iar cele care doresc să se simtă mai sexy în noaptea de Crăciun, pot alege machiajul smoky eye – un machiaj mai dur, însă feminin în același timp. "Procedura nu este complicată, se poate face foarte frumos și acasă, în felul următor: se aplică fondul de ten pe toată fața, inclusiv pe gât și decolteu, estompând eventualele pete roșii, cearcăne cu un corector. Apoi, fața se acoperă cu un strat suficient de pudră. După aceea se conturează ochii cu un dermatograf începând cu pleoapa inferioară, apoi se vor aplica fardurile: pe așa-zisa pleoapă mobilă o culoare intensă, care se estompează spre arcadă. Aplicăm fard negru pe pleoapa superioară, începând cu linia genelor în sus și pe pleoapa inferioară. Pentru luminozitate, se aplică o nuanță deschisă sub sprânceană și pe mijlocul pleoapei" – ne-a explicat cosmeticiana.

La ținuta deosebită,

machiaj mai puțin încărcat

În acest caz, se va folosi neapărat un creion dermatograf negru, pentru evidențierea ochilor, iar pentru buze se poate alege un luciu în culori cât mai naturale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2526 secunde