Ce așteaptă cititorii de la Moșul…

179
1
Ca de obicei în preajma sărbătorilor, cititorii își răpesc din timpul prețios pentru a ne transmite câte o fărâmă din gândurile care îi animă în astfel de momente. Important este că dincolo de problemele pe care se străduiesc să le depășească, au simțit nevoia să puncteze că nu și-au pierdut speranța: 


l Adela Ion, Corina Pletea, Elisabeta Damian așteaptă ca în ziarul nostru, și de acum încolo, cuvântul lor să fie… bine tipărit și, mai ales, să se întipărească în memoria autorităților vizate, pentru ca problemele care-i nemulțumesc să fie rezolvate, atât cât este posibil: "Așteptăm să ne țineți la curent cu noile știri și sperăm ca Moș Crăciun să aibă timp de vizite pentru toți constănțenii. La mulți ani!".

l Valeria Marin le dorește atât cititorilor, cât și colectivului redacțional, un Crăciun binecuvântat, cu bucurii: "Articole de calitate și, mai ales, cu efect!".

l Simona Trandafir, Adriana Matei, L. Petrică își doresc din suflet ca Moș Crăciun să le umple sufletul politicienilor și autorităților locale: "Cu mai mult respect față de cei care le-au dat recent votul. Dacă există respect, lucrurile bune vin de la sine!".

La rândul nostru, sperăm ca Moș Crăciun să-și descarce desaga plină de sănătate, optimism, speranță și sub bradul cititorilor noștri! La mulți ani și Crăciun fericit tuturor! 


Comentează știrea

admirator
22 decembrie 2012
pentru toti cei ce trudesc

pentru aparitia (la timp si in conditii decente) ziarului "Cuget liber", o urare sincera si dezinteresata: "Sarbatori fericite!"...

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Decembrie 2010
Stire din Cetățenești : Plugușorul cititorilor
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Gândurile de după sex
Pagina a fost generata in 0.2201 secunde