Cosmetica la domiciliu

Machiajul care te face mai tânără

366
"Știu că machiajul face minuni, cu condiția de a-l folosi ca la carte. Aș vrea să mă simt bine la petrecerea de 8 Martie, dar am 48 de ani și mi-aș dori un machiaj care să întinerească, fără să fie sofisticat. Vă mulțumesc!" (L. Gheorghiu).

v v v

Orice femeie își dorește să arate mai tânără, iar pentru asta nu e nevoie de operații estetice. Specialista în cosmetică, Bogdana Oancea Stoian, este de părere că machiajul poate face minuni, dacă sunt respectate câteva reguli de bază. Pentru a fi frumoase la petrecerea de astăzi, dar și pentru a păcăli vârsta, puteți avea în vedere următoarele trucuri:

Hidratați-vă pielea. Pentru o hidratare corectă, aveți nevoie de o cremă hidratantă, pentru că oferă strălucire și elasticitate pielii. Mai mult decât atât, este o bază excelentă pentru fondul de ten.

Acoperiți bine imperfecțiunile. Indiscu-tabil, pielea matură prezintă riduri și cearcăne. De aceea, folosirea unui corector lichid pentru a acoperi zona din jurul ochilor și ridurile fine va avea rezultate miraculoase.

Utilizați un blush în tentă de roz. Aplicat pe pomeți, acesta va oferi o strălucire aparte. Așadar, întindeți-l într-un strat subțire pe vârful pomeților, înspre tâmple. Pentru tenul matur este indicată folosirea blush-ului lichid sau cremă.

Acordați atenție și ochilor! Dacă nu sunteți adepta unui machiaj prea sofisticat, este de ajuns să aplicați un creion alb în colțul interior al ochilor, pentru că îi mărește și are un efect de întinerire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Trucuri mici, efecte mari
Miercuri, 21 Decembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Lecții gratuite de machiaj
Pagina a fost generata in 0.657 secunde