Cosmetica la domiciliu

526
Cosmetica la domiciliu - 25novcosmetica-1322233973.jpg
"Obișnuiesc să-mi fac destul de des măști cosmetice după rețete de la bunica. Problema e că nu am răbdare să stau nemișcată când mi le aplic pe față, circul prin casă. Este obligatoriu să stau la pat sau nu? Cu mulțumiri, Cristiana Stan".

v v v

Referitor la aplicarea măștilor, Bogdana Oancea Stoian, specialist în cosmetică, precizează că în timpul cât masca este aplicată pe piele (atât pe față, cât și pe gât, ocolind zona ochilor și a gurii), trebuie să faceți un efort și să stați cât mai relaxată. Mai mult, e nevoie ca și lumina din încăpere să fie cât mai slabă, iar poziția culcat este obligatorie pentru eficiența tratamentului.

Supliciul nu este prea mare, având în vedere că după numai jumătate de oră masca se îndepărtează. Dar nu oricum, ci cu apă călduță și cu aplicarea unor comprese calde cu infuzie de mușețel. Peste pleoape se vor pune felii de castravete sau pliculețe de ceai (gălbenele, albăstrele, tei, sunătoare, mușețel).

O altă recomandare este ca înainte de aplicarea măștii, tenul, dar și gâtul să fie curățate foarte bine. Dacă se ignoră acest lucru, rezultatul nu va fi pe măsura așteptărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Preparați-vă în casă rețete cosmetice
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Mască naturală cu struguri
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Machiaj… asortat cu toamna!
Vineri, 16 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Pagina a fost generata in 0.4809 secunde