Cum să-i faci mamei o zi specială!

258
Cum să-i faci mamei o zi specială! - 7martiecumsaifacimameizispeciala-1331140438.jpg
Tot astăzi este și Ziua Internațională a Mamei. Interesant este că această săr-bătoare este dedi-cată nu numai mămicilor, ci și copiilor, pentru a învăța să aprecieze dragostea față de părinți. Nu de alta, dar adeseori, ei sunt neglijați de copii… Iar pentru ca mamele să aibă parte într-adevăr de o sărbătoare pe mă-sură, specialiștii au câteva sfaturi, atât pentru tați, cât și pentru copii:

Oferă-i mamei ce-și dorește cu adevărat

Nu ți-ai făcut timp să-i cumperi mamei un cadou? Dacă îți dorești cu adevărat să-i faci o bucurie, nu uita că înainte de toate, trebuie să ții seama de preferințele mamei. Ai auzit-o pomenind cuvântul lalele de câteva ori în ultima vreme? Atunci e clar că orice altă floare pe care te-ai gândit să i-o oferi nu va fi cea mai bună alegere!

Niciun efort nu e prea mare!

Astăzi e singura zi din an în care totul se învârte în jurul mamei, de aceea trebuie să se simtă o ființă cu totul specială. Ca să fii sigur că nu dai greș, oferă-i un lucru despre care știi sigur că și-l dorește de mult. Dacă nu ai bani destui, te poți împrumuta, chiar merită!

Dă-i mamei o zi liberă

Valabil și pentru tați, și pentru copii: mama nu trebuie să fie bucătar șef și spălător de vase și în ziua dedicată ei. Așadar, plănuiți să ieșiți seara la un restaurant sau gătiți chiar voi cina. Mama va fi mai mult decât încântată, iar cadoul va fi resimțit, cum se spune… pe propria-i piele!

Răsfăț, răsfăț…

Mamei îi place să citească? Atunci alege o carte specială pentru ea, dacă e nevoie, procur-o chiar dintr-un anticariat. Prețul va fi cu siguranță mai mic și poți da chiar peste ediții de colecție. Fă-i un abonament la revis-ta preferată! Cea mai bună parte este că abonamentul îl poți face chiar din fața calculatorului. Efort minim pentru efect maxim!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Martie 2012
Stire din Social : Câte femei sunt în România
Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Fun : Mama noastră-i numai una
Pagina a fost generata in 0.4897 secunde