Nicio zi fără o nouă taxă!

202
3

Articole de la același autor

"Cum să nu fiu supărată, dacă grija Guvernului, în care ne-am pus toate speranțele de mai bine, este să ne cocoșeze cu tot felul de taxe și impozite. Nu înțeleg ce rost mai are indexarea pensiilor sau mărirea salariului minim, dacă, pe de altă parte, toată lumea va pierde mai mult? E o perdea de fum sau o șmecherie, vor să dea impresia că ne dau mai mulți bani. Dar, în realitate, totul e făcut ca să acopere găurile din bugetul atât de rahitic, nu ca să câștigăm noi ceva, cu adevărat!"- este de părere Ioana Popescu. Pe de altă parte, cititoarea noastră consideră că guvernanții realizează că forțează nota cu impozitele, motiv pentru care, mai nou, "Vor să arunce în cârca primăriilor alte măriri de biruri. Altfel, nu văd ce rost are să se schimbe Codul Fiscal ca să dea dreptul primăriilor să mărească, suplimentar, atenție, taxele de proprietate pentru persoane fizice cu peste 20 la sută. Mai bine să spună sincer că le trebuie bani, decât să inventeze tot felul de taxe". 

Deviză nouă

Cititoarea noastră, care a fost nevoită să închidă mica sa afacere, este de părere că atâta vreme cât nu vor fi încurajate investițiile, pentru a se crea locuri de muncă, oricâte măriri de taxe și impozite s-ar produce, ne vom învârti în același cerc vicios: "Le recomand senatorilor și deputaților de Constanța să meargă la Administrația Financiară, să vadă câte firme sunt în faliment și câte persoane fizice sunt executate sau au bunuri sub sechestru, ca să-și dea seama în ce fundătură s-a ajuns!".

Comentează știrea

admirator
8 noiembrie 2013
nu-i intereseaza...

nu mai sunt bani la buget, sa-i sifoneze EI!

filip
8 noiembrie 2013
nu visati!

''ne-am pus toate speranțele de mai bine'' HA HAHAHA HA HAHA HAA! ce gluma proasta! huhuh huhu hu !

cetatean
8 noiembrie 2013
taxe

pai se apropie alegerile , de unde bani pentru campanie?decat de la prostime motivul sunt taxele ca banii ajung la ei- la parlamentari le-au marit salariile si asa nesimtite ca ei -avem legi de rahat pt ei nu exista un barem la bani le da bani cu ghiotura- pai la putere este psd si majoritatea primarilor din partid sunt? psd- bai ponta pune o taxa ca traim si una ca respiram si va suportam , dar oare pana cand ,romanul e prost

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0526 secunde