Produse naturale care scad apetitul

138
Produse naturale care scad apetitul - siteprodusepoftamanc-1401201004.jpg
Dacă te-ai săturat să încerci diete minune care nu-și fac niciodată efectul, poți opta pentru câteva tratamente naturiste. Iată ce recomandă Click Lifestyle în acest sens:

Orez

Boabele de orez îți vor da senzația de sațietate deoarece, odată ingerate, se umflă în stomac. Ia jumătate de linguriță de orez înainte de fiecare masă, iar cantitatea de alimente consumate va fi mai mică. Cu alte cuvinte, te vei sătura mult mai repede.

Anghinarea

Anghinarea intensifică arderile, având proprietăți diuretice și efect de reglare a poftei de mâncare. Infuzia din plante stimulează procesele digestive și metabolismul, împiedicând depunerea grăsimilor.

Muguri de pin

Mugurii de pin sunt un remediu eficient pentru reglarea poftei de mâncare datorită uleiului esențial alpha pinen din compoziția lor. Tratamentul constă în mestecarea câtorva muguri de pin înainte de fiecare masă.

Valeriana

Pentru persoanele care se luptă cu tot felul de cure de slăbire fără succes, tinctura de valeriană este soluția ideală. Pe lângă efectul calmant, valeriana taie instantaneu pofta de mâncare. Sunt recomandate câte 50 de picături de tinctură, de trei ori pe zi, înainte de masă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri pentru o grădină de vis
Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Cetățenești : De ce doare șoldul
Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Măști cosmetice de casă
Pagina a fost generata in 2.8662 secunde