Rețeta zilei
Pui cu miere
Ingrediente: 2 bucăți piept de pui, 2 linguri de miere, 6 felii grapefruit roz, sare și piper.
Mod de preparare: Se spală pieptul de pui. Se fac trei crestături pe diagonală în pieptul de pui cu un cuțit ascuțit. Se freacă bine carnea cu sare și piper, apoi se unge cu miere. În crestături se pun feliile de grapefruit. Se pune friptura într-un vas și se dă la cuptor, la foc mare, până se rumenește puțin (circa 20 de minute). Se unge din când în când cu sosul din tavă.
Mod de preparare: Se spală pieptul de pui. Se fac trei crestături pe diagonală în pieptul de pui cu un cuțit ascuțit. Se freacă bine carnea cu sare și piper, apoi se unge cu miere. În crestături se pun feliile de grapefruit. Se pune friptura într-un vas și se dă la cuptor, la foc mare, până se rumenește puțin (circa 20 de minute). Se unge din când în când cu sosul din tavă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 04 Ianuarie 2010
Miercuri, 30 Decembrie 2009
Miercuri, 30 Decembrie 2009