Concurs Rețetă de vară pe bază de pește

480
1
Dacă tot e liber astăzi la pește, vă prezentăm o rețetă simplă și delicioasă: roșii umplute cu ton, foarte potrivită acestei perioade.

Ingrediente: șase roșii, 200 grame ton în ulei, 500 g mazăre, o ceașcă sos de usturoi, o legătură pătrunjel verde, sare și piper după gust.

Mod de preparare: Se aleg șase roșii tari, cu o formă cât mai rotundă, li se taie un capac și se scoate miezul cu ajutorul unei lingurițe. Apoi, se cufundă în apă clocotită și sărată timp de două minute. Se scot și se clătesc cu apă rece, apoi se asezonează cu sare și piper. Tonul se scurge de ulei, se taie în bucăți și se amestecă cu mază-rea (fiartă în prealabil) și cu miezul roșiilor. Cu această compoziție se umplu roșiile și se presară peste ele pătrunjel tocat mărunt. Se consumă reci, cu un sos făcut din usturoi pisat (25 grame) și uleiul rămas de la conservă. 

Comentează știrea

Larisa
30 august 2012
fotografie preluata fara acord

Buna ziua, Numele meu este Larisa si sunt proprietara site ului www.papabun.com Va rog sa scoateti fotografia din link-ul mai jos semnalat sau sa precizati sursa printr-un link direct catre pagina noastra, deoarece incalca politica de copyright a site-ului meu; nu mi-a fost cerut acordul si nu mi-am dat permisiunea ca aceastea sa fie preluate pe site-ul companiei dvs. http://www.cugetliber.ro/stiri-cetatenesti-reteta-de-vara-pe-baza-de-peste-95045 Astept un raspuns din partea dvs la remedierea problemei Larisa

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Spune stop căderii părului vara
Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Atracțiile Neptunului
Joi, 23 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Înghețată de piersici
Pagina a fost generata in 2.6819 secunde