Semnificația viselor

269
De câte ori visăm ceva mai deosebit noaptea, ne întrebăm pe tot parcursul zilei următoare și mai mult decât atât dacă nu cumva a fost un semn de rău augur? Specialiștii în descifrarea viselor spun că persoanele și întâmplările din vis pot fi niște "mesageri" ai subconștientului tău, ajutându-ne să descifrăm ceea ce ne comunică visele. 


Te-ai visat mireasă, iar treaba asta te obsedează? Credința populară spune că dacă te visezi mireasă este semn rău. Lucrurile nu stau însă chiar așa. Căsătoria din vis înseamnă teama de singurătate, nevoia de a fi înconjurată de familie, de prieteni sau poate fi semnul unei neîmpliniri pe plan afectiv, al faptului că ești implicată într-o relație care simți că nu are viitor.

Copil mic. Dacă îți apare în vis un copil mic, semnificațiile diferă. Dacă micuțul plânge, înseamnă că vei trece printr-o perioadă mai grea pe plan personal, dacă este liniștit și râde, este semn că ești liniștită și mulțumită sufletește. Dacă tu ești cea care naște un copil, poate să fie semn că cineva apropiat urmează să fie părinte.

Cădere în gol. Deseori, în timp ce visezi, ai o senzație de cădere în gol. Dacă nu te simți panicată și chiar ți se pare plăcută senzația, înseamnă că ești fericită, că te simți bine în pielea ta și că treci printr-o perioadă plină de împliniri. Dacă, dimpotrivă, ești înspăimântată când visezi acest lucru, înseamnă că îți este teamă de ceva, că ești îngrijorată și că nu găsești cale de ieșire la problemele care te frământă.

Pisica neagră a fost privită întotdeauna ca un mesager al ghinionului. Poate arăta că treci printr-un moment dificil și că aștepți să ți se întâmple ceva rău. Nu înseamnă însă că este și adevărat. Este de fapt o imagine a subconștientului tău, a gândurilor negre pe care ți le faci în timpul zilei. Dacă însă visezi o pisică albă, este semn de veste bună, că un eveniment plăcut se va întâmpla în familia ta.

Moartea unei persoane apropiate. Dacă visezi că cineva drag a murit, nu e cazul să te gândești la ce e mai rău. Dimpotrivă, moartea poate simboliza sfârșitul unei perioade nefaste și un nou început. Mai poate înseamna că îți dorești ceva nou în viața ta, că vrei să te desprinzi de trecut. Dacă în vis vezi propria ta înmormântare, poate fi semnul unei trasformări spectaculoase care va avea loc în viața ta. În general, este vorba de o schimbare în bine, de o îngropare simbolică a trecutului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Martie 2013
Stire din Cetățenești : Sportul te ajută să dormi mai bine!
Pagina a fost generata in 1.352 secunde