Sfaturi de… criză

363
Sfaturi de… criză - aeca93c458c89a8693a0b2d5f0390e31.jpg
l Când folosim cuptorul aragazului, este de dorit să gătim cât mai multe bucate odată. Dacă lăsăm cuptorul să se răcească va trebui să consumăm o energie inițială pentru a-l încinge.
l Nu deschideți cuptorul dacă nu este necesar, pentru că la fiecare deschidere de ușă, temperatura din cuptor scade cu 25 de grade.
l Cu cinci minute înainte de a se fi terminat de gătit mâncarea închideți sursa de căldură a cuptorului, pentru a profita de căldura acumulată.
l Multe persoane obișnuiesc să aprindă aragazul cu câteva minute înainte să așeze mâncarea pe el, deși acest lucru nu este necesar.
l Nu așezați frigiderul sau congelatorul în apropierea surselor de căldură.
l Încercați să țineți ușa congelatorului și frigiderului cât mai puțin timp posibil deschisă.
l Un congelator plin de gheață consumă mai mult din cauză că gheața are un efect izolant pe elementele de răcire.
l Dacă motorul congelatorului și frigiderului funcționează fără oprire, ar fi bine să chemați specialistul în aparate frigorifice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7957 secunde