Și ce dacă afară totul e gri!

1137
Și ce dacă afară totul e gri! - f7411247b92b5898a10b848b7c74687b.jpg
Numai o dată pe săptămână este week-end, când se presupune că e destul timp și pentru distracții. Chiar dacă vremea e gri și întunecată, nimic nu ne împiedică să avem un sfârșit de săptămână reușit.
Important e să ne dorim asta, fie că suntem singuri, fie în gașcă. Iar dacă facem pană de idei, specialiștii ne vin în ajutor!

Cum ziua bună se cunoaște de dimineață, încercați să vă treziți adulmecând mirosul de cafea proaspătă. Dacă locuiți singur, imediat ce vă treziți, porniți aparatul de cafea și bucurați-vă câteva minute de aroma ei irezistibilă.
Se știe că lumina naturală are beneficii maxime, așa că pe un week-end moroconos, cum se anunță acesta, ieșiți afară măcar jumătate de oră, respirați aer curat, și vă veți simți reîncărcat cu energie, ceea ce vă va ridica moralul.

Nu vă abandonați prietenii!
Este foarte ușor ca după ce terminați treburile mărunte prin casă să vă trântiți în pat, la televizor sau să vă așezați în fața calculatorului. Astfel de lucruri nu fac decât să deprime. Ideal ar fi să vă înțelegeți cu prietenii și să vă întâlniți în oraș, oriunde, chiar și la o plimbare pe malul mării, pentru a mai des-tinde atmosfera sumbră de iarnă.

Colorați-vă mediul
Ce importanță are că afară totul e întunecat? Stă la mâna dumneavoastră să vă aduceți culoare în casă, amplasând lămpi pastelate și perne multicolore atât în camera de zi, cât și în dormitor. Dacă sunteți mai îndrăzneț, zugrăviți pereții în galben, pentru o infuzie maximă de bună dispoziție și calm.

Vizitați locuri apropiate
Plănuiți mici excursii în aer liber, în locuri din apropiere, în orașe învecinate, admirați vitrinele magazinelor chiar și atunci când nu sunteți dispus să cumpărați nimic.

Preluați inițiativa!
Dacă aveți chef să petreceți în gașcă, nu așteptați neapărat invitații din partea prietenilor. Fiți dumneavoastră primii care se implică pentru a organiza o astfel de întâlnire. Când sunt mai mulți, în mod sigur și ideile de a petrece cât mai bine curg! E adevărat că grupurile mari sunt mai greu de organizat iarna, însă pentru a avea un week-end vesel este suficient să invitați una - două familii, cu condiția ca și familiile respective să aibă relații bune între ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3134 secunde