Slăbește fără să te constipi! (2)

644
Soluția pentru o siluetă de invidiat este o digestie care să funcționeze foarte bine. Numai așa poți să stimulezi arderea grăsimilor, eliminarea toxinelor și să te menții la greutatea corporală dorită. Pentru asta, specialiștii spun că trebuie să ții cont de câteva trucuri de nutriție!
Nu pleca de acasă fără să iei micul dejun. Apă plată imediat ce te-ai trezit, un mic dejun consistent și sănătos, un ceai verde cu lămâie și poți să te apuci plin de energie de activitățile din ziua respectivă. Pentru micul dejun poți să alegi: cereale simple integrale cu lapte vegetal (dacă le combini cu lapte de vacă te vor balona), un ou fiert moale cu o salată din ardei roșu și mult pătrunjel verde, un suc detoxifiant, semințe de floarea soarelui combinate cu salată de crudități sau avocado, terci de ovăz.
Alege gustările sănătoase. Să ai întotdeauna la tine cinci-șase migdale crude (sau fistic, semințe de floarea soarelui, nuci, caju), un măr (sau un kiwi, ananas proaspăt sau alt fruct preferat), un iaurt, un morcov, pe care să le consumi între mesele principale pentru a potoli senzația de foame. Cele trei mese principale trebuie respectate neapărat, iar între ele trebuie să iei două gustări.
Ceaiurile chiar ajută la digestie. O cană cu ceai verde dimineața, la o oră după micul dejun, este binevenită atât pentru digestie, cât și pentru efectul lui revigorant. Chiar și după masa de prânz, la o oră după ce ai mâncat, poți să apelezi la un ceai verde sau la unul de mentă, mușețel sau ghimbir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 02 Iunie 2011
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Pagina a fost generata in 2.3285 secunde