Rețeta zilei

Spanac cu ou

1447
Spanac cu ou - bddaeb4c4b3fd89cb57d80d1365c33fd.jpg
Ingrediente: 4 legături de spanac, 2 ouă, o ceapă, 2 căței de usturoi, suc de roșii, sare după gust.
Mod de preparare: Se pune apa la fiert. Se curăță spanacul, se spală bine, se taie și se pune în apa fiartă. Se lasă cinci minute, apoi se scoate din apă și se scurge. Se taie ceapa și se călește cu uleiul de măsline. Se adaugă o cană de apă de la spanacul fiert. Se pune ceapa, împreună cu usturoiul zdrobit și sucul de roșii peste spanac. Se lasă pe foc cinci minute. Se servește cu ouă ochiuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 22 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Oieri "cu tupeu maxim"!
Miercuri, 21 Aprilie 2010
Stire din Cetățenești : Salată rapidă de primăvară
Pagina a fost generata in 1.858 secunde