Rețeta zilei
Spanac cu ou
1447
Ingrediente: 4 legături de spanac, 2 ouă, o ceapă, 2 căței de usturoi, suc de roșii, sare după gust.
Mod de preparare: Se pune apa la fiert. Se curăță spanacul, se spală bine, se taie și se pune în apa fiartă. Se lasă cinci minute, apoi se scoate din apă și se scurge. Se taie ceapa și se călește cu uleiul de măsline. Se adaugă o cană de apă de la spanacul fiert. Se pune ceapa, împreună cu usturoiul zdrobit și sucul de roșii peste spanac. Se lasă pe foc cinci minute. Se servește cu ouă ochiuri.
Mod de preparare: Se pune apa la fiert. Se curăță spanacul, se spală bine, se taie și se pune în apa fiartă. Se lasă cinci minute, apoi se scoate din apă și se scurge. Se taie ceapa și se călește cu uleiul de măsline. Se adaugă o cană de apă de la spanacul fiert. Se pune ceapa, împreună cu usturoiul zdrobit și sucul de roșii peste spanac. Se lasă pe foc cinci minute. Se servește cu ouă ochiuri.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 22 Aprilie 2010
Joi, 22 Aprilie 2010
Miercuri, 21 Aprilie 2010
Miercuri, 21 Aprilie 2010