Medicul de gardă

Tratament pentru respirația urât mirositoare

231
Tratament pentru respirația urât mirositoare - medictratamrespir-1408545387.jpg

Articole de la același autor

"Se poate trata respirația urât mirositoare cu medicamente, dacă produsele naturiste nu au prea mare efect? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns, A. D.".

v v v

După cum ne-a explicat medicul stomatolog Loredana Stănică, studiile arată că respirația urât mirositoare sau halena, cum este denu-mită în termeni medicali, afectează circa 25 la sută din populație, procent considerat destul de mare. Cu toate că igiena bucală este esențială pentru menținerea unei respirații proaspete, halena se instalează și când măsurile de îngrijire sunt perfecte, iar acest fapt arată că persoana res-pectivă are probleme de sănătate.

Forme de tratament

Referitor la tratamentul medicamentor, stomatologul precizează că nu se pune problema unei formule unice de tratament, atâta vreme cât și cauzele care favorizează problema sunt multiple. Însă, indiferent de situație, prima cerință în tratamentul halenei rămâne respectarea ca la carte a regulilor de igienă orală, asta însemnând periajul corect al dinților de cel puțin două ori pe zi, dar și folosirea aței dentare și a apei de gură. Rezultate apar și dacă pasta de dinți este înlocuită cu bicarbonat de sodiu - un foarte bun agent de curățare, care s-a demonstrat că are capacitatea să înlăture și mirosul urât al respirației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Gingivita poate fi prevenită?
Vineri, 27 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Albirea dinților la fumători, acasă
Pagina a fost generata in 2.1542 secunde