Trucuri Feng Shui pentru spor în casă

422
Trucuri Feng Shui pentru spor în casă - sitetrucfengshui-1408883524.jpg
O casă amenajată în stil Feng Shui este ideală, căci emană energie pozitivă, este armonioasă și relaxantă. Iată câteva trucuri despre care specialiștii în Feng Shui spun că aduc mult noroc și spor în casă:


Fă loc energiei să intre cu toată forța
Se spune că ușa de la intrare este extrem de importantă pentru a face loc energiei pozitive să intre cu toată forța în locuință. În conceptul Feng Shui, practice, pe aici își face loc toată energia casei. De aceea, pentru energie pozitivă și armonie, este bine să o montezi spre partea de nord, iar deschiderea să fie spre interiorul camerei. Cât despre nuanțe, o ușă maron aduce liniște, în timp ce o ușă bleumarin sau neagră îndepărtează ghinionul. Totodată, fă tot posibilul ca dimensiunile ușii să fie proporționale cu cele ale casei. Specialiștii în Feng Shui spun că o ușă mare la o casă mică poate atrage probleme financiare.


Atenție și la mobilier. Ca să obții aceste beneficii, ai grijă ca mobila și elementele decorative să fie așezate în armonie. Totodată, adu în casă cel puțin un obiect decorativ Feng Shui, pentru că va atrage energia pozitivă. Optează pentru o broască țestoasă sau un dragon.


Relaxare cu ajutorul unor decorațiuni haioase. 
Clopoțeii de vânt, confecționați din bambus sau din metal, atârnați în balcon, aduc noroc. Se găsesc în magazinele de decorațiuni. Dacă alegi o fântână Feng Shui, află că te ajută să scapi de stres. Tot pentru liniște, poți recurge la o soluție mai simplă: un vas de sticlă cu apă, în care ai pus câteva frunze de bambus. Există și lumânări Feng Shui: albe - pentru protecția membrilor familiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6779 secunde