Galerie foto. Încep lucrările la prima parcare supra-etajată din Mamaia

620

Articole de la același autor

Astăzi au început oficial lucrările de construcție a primei parcări supra-etajate din Mamaia. Aceasta va fi ridicată în zona Cazino, în apropierea piațetei, pe partea cu marea. 


Parcarea va avea parter, șapte etaje și o terasă, cu un total de 394 de locuri pentru autovehicule. Va fi prevăzută cu un sistem de monitorizare a locurilor libere de parcare prin senzori dispuși în dreptul intrării și ieșirii din parcare, cu afișaj pe o tabletă electronică poziționată deasupra intrării. 


Circulația autoturismelor pe verticală se va face prin intermediul de rampe drepte cu sens dublu, iar sensurile de circulație și locurile de parcare vor fi marcate în pardoseală. Circulația pietonală pe verticală se va face prin intermediul a trei scări, amplasate fiecare pe colțurile clădirii și a două lifturi de opt persoane, iar traseul pietonal va fi marcat pe pardoseală prin culoare diferită de circulația mașinilor. 


Valoarea proiectului este de peste 23 de milioane de lei, din care aproape 19 milioane de lei este contribuția Uniunii Europene și peste 4 milioane de lei contribuția Guvernului României. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4601 secunde