Nicușor Constantinescu: "Ce face DNA este un abuz..."

124
1
Nicușor Constantinescu:

Articole de la același autor

În cadrul conferinței pe care a susținut-o astăzi, președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a reclamat public modul în care procurorii Direcției Naționale Anticorupție întocmesc dosarele penale. 


El spune că toate acuzațiile care i se aduc fac referire la hotărârile CJC privind perdelele forestiere, programul Litoralul pentru toți, programele inițiate pentru copiii județului Constanța, programele privind rechizitele, dar și celelalte programe inițiate de CJC.


El a precizat că toate aceste programe au fost inițiate în baza unor hotărâri de consiliu județean, ele nefiind atacate în contencios administrativ nici de prefectul județului Constanța și nici de cetățeni, considerând că ce face DNA este abuz.


Comentează știrea

Bașpunar
4 aprilie 2014
Pinocchio Victor Ponta o înțelegere murdară cu Șantaj Băsescu.

Problemele din JUSTIȚIE dar mai ales din PARCHETE au o strânsă și directă legătură cu Pinocchio Victor Ponta și Șantaj Băsescu. Numirea șefilor la DNA și Parchetul General a fost facută de ministrul Justitiei - portofoliu al carui interimat il asigura premierul Pinocchio Victor Ponta - printr-o înțelegere murdară cu Băsescu. "Nu suntem parte și nu suntem de acord cu o înțelegere politică făcută cu Băsescu prin care să se împartă aceste poziții. Nu suntem de acord, nu avem cum să fim de acord cu propunerea d-nei Laura Codruța Kovesi, conducător vreme de șase ani a Parchetului General în ceea ce am numit cu toții și numim regimul Băsescu", a spus Crin Antonescu. Drept urmare a numirii netransparente a șefilor la DNA și Parchetul General, P.N.L. a renunțat la portofoliul Justiției care-i revenea în temeiul prevederilor din acordul U.S.L. P.N.L. și Crin Antonescu au dat dovadă de unitate, verticalitate, corectitudine și onestitate. Sper să-i țină! Ponta a invătat de la... Adrian Nastase! Feriti-vă de măgăruși și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC), susținuți de televiziunile lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță! Să vă fie rușine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4028 secunde