Nicușor Constantinescu, audiat de DNA: Mi-e teamă că voi fi arestat

326
2
Nicușor Constantinescu,  audiat de DNA: Mi-e teamă că voi fi arestat - nicusorconstantinescu5-1395240350.jpg

Articole recomandate

Președintele Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost adus, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție, el declarând că se teme că va fi arestat.

"Nu știu pentru ce am fost adus, mi se va aduce la cunoștință", a spus Nicușor Constantinescu, la intrarea în sediul DNA, potrivit Realitatea.net.

Întrebat dacă se teme că va fi arestat, președintele CJ Constanța a spus: "Normal că mi-e frică".

Președintele CJ Constanța a mai fost întrebat de jurnaliști dacă ar putea suporta regimul de detenție, acesta spunând: "Eu suport orice".




Președintele Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost ridicat, astăzi, de procurorii anticorupție, în urma perchezițiilor făcute la locuința sa și la sediile altor două instituții publice, între care și CJ, într-un dosar privind fapte de corupție.

Nicușor Constantinescu a fost urcat de anchetatori într-o mașină a Jandarmeriei, el spunând că nu știe de ce este ridicat și dus la audieri. "Nu știu de ce mă iau", a spus șeful CJ Constanța.

De asemenea, anchetatorii au ridicat de la locuința lui Nicușor Constantinescu mai multe cutii cu documente.


Comentează știrea

Laura
19 martie 2014
Urmeaza Mazarica

Interesant alt proxenet dupa grati?

Hanibal
20 martie 2014
vectorul electoral

Haite de lupi , circ mediatic , haite de hiene , toate fortele din Republica Procurorilor s-au repezit sa-l sfasie pe ingerasul imaculat Nicusor Constantinescu , spre indignarea mentorului si sefului sau Mazare , primarul circar si autorul marilor afaceri din municipiu si judet . Cei doi frati siamezi , nu pot fi separati in nici-o situatie legata de afaceri si raspundere penala , Ajunsi in fruntea politicii si administratiei municipiului si judetului Constanta , au folosit toate mijloacele pentru inavutire si consolidarea puterii cu orice pret , si au transformat populatia saracita in instrument electoral . Cei doi vectori electorali , fara de care politicianismul romanesc s-ar prabusi , sunt , zic ei , victimele celui care se afla la butoanele DNA si a noului Cod penal pe care USL l-a dorit cu ardoare si lipsa de pudoare . Indignarea lui Mazare este justificata , stiind ca in curand va naviga impreuna cu Nicusor pe aceeasi nava de la Poarta Alba si vor ocupa aceeasi cabina . Descrierea faptelor si afacerilor celor doi bravi mateloti necesita mii de pagini , care deja sunt scrise in dosarele Justitiei . Constanta este corupta pana in maduva ciolanului de care trag cu dintii toti cei care fac obiectul cercetarilor DNA . O mare vina o au si partidele PD , PDL si PNL care i-au sprjinit direct sau indirect pe cei doi . De electoratul miluit si mituit electoral cu celebrele sacose nici nu mai amintim . Mazare si Constantinescu , la fel ca majoritatea politicinistilor corupti din Romania au facut avere fara munca , fara stiinta , doar prin demagogie , minciuna si hotie . De parca n-ar fi fost suficiente afacerile lui Mazare , Nicusor Constantinescu , devenit presedinte CJC , a asigurat celor apropiati si devotati , asingurandu-si partea leului , tot felul de lucrari si contracte banoase . Dar toate au o limita . Sa-u intocmit zeci de dosare pe numele celor doi , Mazare si Constantinescu care terorizeaza municipiul si Judetul Constanta de atatia ani . E suficient sa amintim de dosarul in care Mazare si Nicusor sunt acuzati impreuna cu alte 35 de persoane ca au provocat un prejudiciu de 114 milioane de euro prin furtul a doua milioane de metri patrati de teren intravilan . Eroul din " intersectia adormirii " a pornit pe drumul fara intoarcere si va fi urmat curand de Mazare . Ramane ca amandoi sa se spovedeasca si sa ceara iertarea pacatelor de la prietenul lor Inalt Prea Sinistrul Rasputin , omul de casa al PSD , dar nu credem ca le va folosi la ceva . Dumnezeu si-a pierdut rabdarea .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4468 secunde